Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

29

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Yengeç Dolunayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

dolunay

Yengeç dolunayına özel bir niyetle şifalanalım!

Bu gece dolunayın etkisi ile çocukluğumdan bu yana yaşadığım tüm travmaların şifalanmasına niyet ediyorum. Annem ile olan ilişkimde sağlıksız olan tüm bağların, yaşanmışlıkların şifalanmasına ve sevgi bağı kurulmasına niyet ediyorum.

Annemi ve babamı yaptıkları, yapmadıkları veya yapamadıkları herşey için affediyorum, onlarda bilgileri dahilinde davrandılar ve birçok şeyin farkında da değillerdi. Anne karnındayken, bebekliğimde ve çocukluğumda maruz kaldığım her türlü durumun, travmanın, sevgisiz davranışın şifalanmasına niyet ediyorum. Bu sebeplerden dolayı şu andaki yaşamıma yansıyan korkular, çekinceler ve sıkıntılı durumlar varsa bunların hepsinin bu dolunayın yüksek şifasıyla şifalanmasına niyet ediyorum.

İlişkilerde, aşkta, para konularında ve hatta evlilik konularında yaşadığım sorunlu alanların etkileri ailemden veya aile kanalındaki karmik bağlardan yansıyorsa bu bağların da bu gece sevgiyle şifalanmasına niyet ediyorum.

Kendimi duygusal olarak güvende tutmak için sığındığım, kendimi geri çektiğim veya sadece sevilebilmek için katlandığım durumların şifalanmasına ve bu durumlardan özgürleşmeye niyet ediyorum.

Bundan sonra ilişkilerimde, aşkta, parada özgür, sevgi dolu ve kendim olmaya niyet ediyorum. Dolunay etkisi ile şifalanmak ve hayatıma yenilikler getirmeye niyet ettim ve öyle de oldu!

Dolunayın etkilerini okumak isterseniz yazım burada!

Ocak ayı burç yorumları gelmeye başladı Yay burcu burada

#yengeç dolunayına özel bir niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir