Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

2

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Mars Boğa Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

burningmars

Mars Boğa Burcuna geçiyor, etkileri neler?

Mars 28 Hazirandan itibaren Koç burcunda hareket etmekte idi, bu alanda bir de geri hareket yaptığından uzunca bir süre bu alanda kaldı. Cesaretin, girişimlerin ve aksiyonun gezegeni Mars bu alanda bizi daha cesaretli ve gözükara bir hale getirdi.

7 Ocak’ta hemen gece yarısını geçtikten sonra sonunda Mars artık burç değiştiriyor ve Boğa burcuna geçiyor. Mars Koç burcunda çok daha rahattı, ne de olsa kendi alanında idi ve istediği gibi hareket etti. Aslında şu anda Venüs yönetimindeki bir burcun alanında ve başkalarının kurallarına tabii durumda.

Mars geçtiği burcun moduna bürünecek, Boğa burcu daha temkinli, iyi düşünüp hareket eden, bazen harekete geçmekte zorlanan ve hatta bazen fazlaca düşünüp harekete geçmekten vazgeçen bir burçtur.. Borsa, finans, yatırımlar, toprakla ilgili konularla da alakalı olduğundan bu konularda hayatımıza bir hareket getirecek.

Şimdi artık uzun vadeli düşünme ve uzun vadeli yatırımlar yapma zamanı. Hayatınızda sabit olduğunuz, harekete geçmekte zorlandığınız alanlara yeniden bakma zamanı… Konumuz maddiyatla ve dünyevi konularla çok alakalı olacak ama bu hareket çokta kolay etkilerle gelmeyecek ne yazık ki. Sebebi de uzunca bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ve Mars’ın temas edecek olması.

Mars 7 Ocakta bu geçişi yaptıktan sonra aslında Uranüs ile yakınlaşmaya başlıyor olacak, bu tırmanmaya başlayan bir enerjiyi anlatacak ve çıkış noktası 15 – 21 Ocak arasında olacak. (21 Ocak özellikle dikkatli olmak gereken bir gün) Bu ikiliye bugünlerde gaz veren bir de Jüpiter etkisi olacağından bu günler patlamalar yaşamamaya dikkat etmek gereken günler olacak. İçinizde biriktirdiğiniz enerjiler, bugün artık çıkma noktasına gelebilir. Mars 4 Martta Boğa burcundan çıkarak İkizler burcuna geçiş yapacak… Şimdi burçlara göre bu etkinin yansıyacağı alana bakalım;

Koç & Yükselen Koç: Parasal konularda hem girişimler ve hareket aktif olacak, hem de gergin etkiler devrede olacak.

Boğa & Yükselen Boğa: Sizin hayatınıza bol hareket getirecek bu etki, uzun süredir sabrettiğiniz konularda patlamalarda yaşatabilir, dikkatli olun.

İkizler & Yükselen İkizler: Sizden saklanan konular, bilinçaltınıza ittiğiniz korkular, sizden habersiz yapılan bazı işlerden haberdar olma bu dönemde mümkün.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Hayallerinize ve umut ettiğiniz şeylere odaklanmak ve bu yolda adımlar atmak için harika bir dönem. Sadece sosyal çevrenizden birileri ile gergin durumlar oluşabilir.

Aslan & Yükselen Aslan: Kariyeriniz, işiniz, ön plana çıktığınız konularda bir mücadele ve kendinizi gösterme isteği olacak. Yine kariyeriniz ile ilgili konularda bazı gergin etkilerde devrede…

Başak & Yükselen Başak: Uzaklardan gelecek haberler, tanıtım, internet üzerinden yapılan işler alanında bir hareket. Seyahatler, inançlar ve bazı hukuksal mücadeleler devrede olacak.

Terazi & Yükselen Terazi: Parasal konular sizin için ön planda olacak. Oratk para, finans, ortaklı yapılan işler ve ailenin parası konuları aktif.

Akrep & Yükselen Akrep: İkili ilişkiler, evlilik konuları ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili durumlar ön planda, gergin dönemlere dikkat!

Yay & Yükselen Yay: Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacka bu etki hızlı gelişmeleri anlatacak, sağlığınıza bu dönemde dikkat edin.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Aşk, çocuklarla ilgili konular, proje bazında veya hobi gibi yapılan işler devrede olacak.

Kova & Yükselen Kova: Aileniz, eviniz, yatırımlarla ilgili konular devrede olacak. Aile içinde bazı konular gündeme gelebilir.

Balık & Yükselen Balık: İletişim alanınız çok aktif olacak, yine kardeşler, yakın akrabalarla ilgili konularda aynı şekilde… Bu alanlardaki gergin dönemlere dikkat edin…

Ocak ayı burç yorumlarını okumak isterseniz yazıma bu linkten ulaşabilirsiniz.

2021 yılı burç yorumlarını okumak için bu linke tıklayınız...

yengeç dolunayının genel & burçlara etkileri için tıklayınız

#Mars Boğa burcuna geçiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir