Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

1

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Ocak Ayı Burç Yorumları – Tüm Burçlar!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji

Ocak ayı burç yorumları geldi!

Koç & Yükselen Koç Burcu:

Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Koçlar için ise, ailenizle ilgili konular, anne – babanız, evinizin fiziki durumu ile ilgili konular ön planda olacak.  Bir taşınma, ev eşyası alımı veya aile içindeki bir mesele ön plana çıkabilir bu dolunayla. Bu dolunayın etkisi ayın ilk 15 gününde aktif olacak. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir burcunuzda ilerlemekte idi ve hayatınızı son derece hareketlendirdi. 7 Ocakta Mars Boğa burcuna geçiş yapacak, şimdi daha temkinli olma, uzun vadeli planlar yapma ve maddi konular için harekete geçme zamanı. Sizin para, finans ve işin parası konularınızı etkileyeceğinden Ocak ayı boyunca bu konularda bir mücadele ve yoğun girişimler söz konusu olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin sosyal çevre ve hayaller alanınızı etkileyecek bu durum, arkadaş çevreniz ile beraber bazı projelere ve yardım konularına odaklanmak verebilir.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de kariyer alanınızda olacak bu hareket size güzel gelişmeler getirmeye aday olacak.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzun vadeli bir işe, ilişkiye başlamak, hayatınızda birşeyleri kurmaya niyet etmek için güzel bir yeni ay olacak. Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir başlangıca imza atabilirsiniz.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin içinde hem sosyal bir dönem olacak, hem de arkadaşlarınız ile güzel projeler yapabileceğiniz bir dönem…

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Sizin için kariyeriniz ile ilgili konularda önemli bir görüşme ve destek alabileceğiniz günler olacak.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için hobi gibi, proje bazında yapılan işlerle ilgili gelişmeler, aşk konuları ile ilgili bazı kararlar söz konusu olabilecek.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size eski arkadaşları ve eski iş konularını getirebilecek. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

BOĞA & Yükselen BOĞA BURCU:

Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Boğalar için ise, iletişim alanı çok aktif, ilkokul çağlarından bu yana gelen anılar gündemde olacak ve özellikle kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili durumlar bu ayın ilk 15 gününde ön planda olacak. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi aslında biraz zorladı ve mücadele ettirdi. 7 Ocakta Mars’ın burcunuza geçişi ile birlikte ilerlemek, adım atmak, girişimler yapmak için önünüz çok açılacak.  Son 6 aydır ilerletemediğiniz konular şimdi ilerlemeye başlayacak ve daha girişim odaklı olacaksınız. Mars burcunuza geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin kariyer, ikil ilişkiler ve evlilik ile ilgili konular alanınızı etkileyecek bu durum, odağınızı ve düşüncelerinizi bu tarafa kaydıracak. İş alanında iletişim yoğun olacak.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de uzaklarla ilişkiler, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilecek…  

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzaklarla yapılacak bir işe başlamak, internet üzerinden yapılacak bir iş kurmak, bir eğitime başlamak veya bir seyahat – yurtdışı planı için iyi etkiler devrede olacak.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin içinde kariyeriniz anlamında yükselme, ilerleme ve güzel gelişmeler yaşama zamanı olacak. Kesinlikle daha görünür ve ön planda olacaksınız.  

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Bazı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için ve sonuçlar almak için iyi etkiler devrede..

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için ev, aile, alım – satım konuları alanında olacak bu dolunay, aile içinde bir gelişmeyi, güzel bir dönemi, bir ev alım – satımı veya değiştirme konusunu gündeme getirebilir.  

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size iş, kariyer, evlilik konularında bazı eski konuları getirebilecek ve sizden biraz yavaşlamanızı isteyecek… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..   

İkizler & Yükselen İkizler Burcu:

Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen İkizler için ise, para, maddi ve manevi değerler arasındaki yol gündemde olacak. Aile ve para konuları ilginizi isteyebilir ayın ilk 15 gününde. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi hayalleriniz yoluna ilerlemeniz için destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için daha çok kendi içinizde çalışmak, kapalı kapılar ardında planlamalar yapmak için iyi olacak.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin uzaklar, eğitimler, hukuksal konular ve uzak akrabalarla ilgili olan alanı gündeminize getirecek. Yine internet üzerinden yapılan işler ve işinizi global tanıtımlara açmak için iyi bir dönem olacak.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ki bu da sizin ortak para alanınızda olacak. Hem yatırımlarınızdan güzel gelirler elde edebilirsiniz, eğer varsa miraslar konularında güzel gelişmeler olabilir. Yine ortak yapılan işin parası konularında da güzel gelişmeler mümkünken, güzel şeyler için veya güzellik konuları için para harcamakta mümkün.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki parasal konularla ilgili önemli bir karar, başlangıç ve adım anlamına gelebilir. 

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin içinde yüksek eğitim, önemli işbirlikleri için iyi bir etki. Yine uzaklarla ilgili konular veya yabancılarla yapılacak işler için iyi bir etki olacak.

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Bazı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için ve sonuçlar almak için iyi etkiler devrede..

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin iletişim alanınızda olacak bu dolunay, beklediğiniz bir haberi getirebilir, yine bir başvurudan dönüşler alabilirsiniz. Güçlü kişilerle işbirliği yapmak ve destekler almak için iyi bir dönem…

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size uzaklar, işin tanıtımı, yabancılarla yapılan işler, hukuksal konular ve eğitimler alanında biraz yavaşlama getirecek. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…  Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

Yengeç & Yükselen  Yengeç Burcu:

Ocak ayına burcunuzda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yengeçler için ise hayatlarının her alanında kararlar, önceden yaptıklarının sonuçlarını almak ve bekledikleri haberlerin gelmesi için son derece önemli bir dolunay olacak. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi kariyer konularında destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için hayallerinize odaklanmak, yeni işbirlikleri yapmak için iyi bir dönem olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacağından odağınız ve iletişiminiz bu alanda olacak.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ama bu sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmelerde mümkün. Eşinizle ve sevgilinizle güzel bir dönem başlayabilir veya ortak bir işe girişebilirsiniz.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki ikili ilişkiler konularında yeni kararlar ve başlangıçlar getirebilecek.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise parasal konularda güzel gelişmelere açık olduğunuz dönemler olacak. Eşin veya ailenin parası ile ilgili konular, bankalar, yatırımlar ve ortak işlerin parası bu dönemde gündeme gelebilir.  

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine sizin için ilişkiler konularında önemli kararlar gündemde olabilir.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu etki, size parasal konularda beklediğiniz haberleri ve gelişmeleri getirebilir.  

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin parasal konular, yatırımlar alanınızda olacağından bu konularda kararlar almak ve girişimler yapmak için iyi bir dönem olmayacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…  Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

Aslan & Yükselen Aslan Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise bilinçaltınıza attığınız konular, çocukluktan gelen ama unuttum sandığınız konular hanesinde olacak bu dolunay bazı şeyleri gün yüzüne çıkarabilir. Ailenizle bazı yüzleşmeler yaşanabilir.  (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi uzaklar, yabancılar, yayıncılık ve genişleme alanında destekledi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için kariyerinizde oldukça yoğun bir dönem başlayacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin ikili ilişkiler alanınızda olacak bu etki odağınızı her tür ikili ilişkiye getirecek. Eşinizle, patronunuzla veya müdürünüz ile ilişkiniz ve iletişiminiz ön planda olacak.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak ve sizin iş, iş arkadaşlarınızla ilişkiler ve iş ortamınız konularına pozitif etki yayacak.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki iş, çalışma, üretme alanında olacak.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hem bir hareketlenme, hem de güzel gelişmeler söz konusu olacak.   

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin iş alanınızda önemli gelişmeler getirebilir.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin burcunuzda olduğundan hayatınızda özellikle Ağustos ayından bu yana üzerinde çalıştığınız veya gelişmeler beklediğiniz konularda gelişmeler yaşanabilir ve önemli haberler alabilirsiniz.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin ikili ilişkiler alanınızda olacağından bu konularda iletişiminize ekstra dikkat edin. Eski bazı konular gündeme gelebilir, güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

Başak & Yükselen Başak Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise hayaller, umutlar, sosyal çevre, kulüpler, dernekler gibi sosyal organizasyonlarla ilgili alanınızda olan bu dolunay ile bu konularda bazı haberler almanız ve bazı şeylerin daha görünür olması mümkün. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi para konularında aktive etti ve mücadele moduna soktu. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ve mücadeleniz daha çok uzaklar, eğitimler, yabancılarla yapılan işler, yayıncılık ve internet üzerinden yapılan işler konularında olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin çalışma, üretme alanınıza odağı getirecek Merkür bu alanda iletişimi artıracak ve biraz yoğunluk getirecek.  

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobiler alanınıza güzel etkiler saçacak. Hobi gibi yaptığınız iş yoğun bir tempoya geçebilir ve güzellik, dekorasyon, yapılandırma konularında pozitif etkiler olabilir.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine aşk, çocuklar ve proje bazındaki işler alanında olacak ve yeni başlangıçları getirebilecek.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise çalışma, üretme, iş yeri ve iş arkadaşları konularında yeni başlangıçlar mümkün. Yeni ekipler, yeni projeler ve yeni bir iş bu etki ile birlikte gündeminize gelebilir.    

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda önemli gelişmeler getirebilir.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin için ise bilmediğiniz bazı bilgilerin ön planda gelmesi, bazı sizden gizlenen konuların ortaya çıkması mümkün.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin iş, çalışma ve üretme alanınızda olacağından bu konularla ilgili bazı eski konular gündeme gelebilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

TERAZİ & Yükselen Terazi Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin ise kariyeriniz, evlilik ve göz önünde olma alanınızda olan bu dolunay ile iş ve ilişki konularında kararlar vermek ve bazı beklediğiniz haberlerin gelmesi söz konusu.  (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin ikili ilişkiler alanınızı etkilediği için ikili ilişkilerde biraz mücadeleli bir dönem söz konusu oldu. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ve mücadeleniz daha çok ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar konularında olacak. Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızda olacak bu hareket odağınızı bu konulara getirecek. 

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin ev, aile, hane ve evinizin dekorasyonu gibi alanlara pozitif etki edecek. Evinizi güzelleştirmek, bazı değişimler yapmak söz konusu olabilecekken ayrıca aile içinde de daha sevgi dolu ve güzel bir dönemi başlatabilecek.

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine ev, aile, gayrimenkul alım – satım konularında güzel başlangıçlar getirebilecek.  

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise aşk, çocuklar, proje bazında yapılan veya hobi gibi işler alanında güzel destekler getirebilecek bu etki.

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin ev, aile, alım – satım alanınıza güzel etkiler getirebilir.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre ve destek aldığınız kişiler alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler, güzel haberler gelebilecek. Birşeyleri geride bırakmak, hız ve hareketle yeni şeylere hazırlanmak için güzel bir dolunay.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin aşk, çocuklar ve yaratıcı projeler alanınızda olacak bu gerileme bazı eski konuları, eski ilişkileri ve projeleri tekrar gündeme getirebilir. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

Akrep & Yükselen Akrep Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay uzaklardan gelecek haberler, uzaklardaki akrabalarınızdan haber almak veya görüşmek, hayata bakışınızla ilgili bazı farkındalıklar ve değişiklikler için iyi bir dolunay olacak.  (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin çalışma, üretme, iş yeri ile ilgili konular alanınızda olan bu hareket uzunca bir süredir size yoğun bir çalışma temposu getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınız ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler alanında olacak.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, eviniz, aileniz, alım – satım konularını getirecek.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki sizin iletişim, kısa seyahatler, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konuları ve bu konularda güzel gelişmeleri getirecek.  13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine aynı alanda olacak ve bir işe başlama, yazmak ile ilgili bir konuda başlangıç ve hatta bir eğitime başlama konuları gündeme getirebilecek.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise ailenizle ilgili konularda, eviniz ile ilgili konularda ve bazı alım – satım konularında güzel zamanlar olabilecek.  

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin iletişim, sözleşmeler, seyahatler ve eğitim alanlarına güzel etkiler getirebilir.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin kariyer, evlilik, görünür olma alanınızda olacak bu etki, sizi ön plana çıkarabilir, işlerinizde büyük bir başarı ve geri dönüş almanızı sağlayabilir. Yaptığınız işlerin takdir edileceği ve parlayabileceğiniz bir dönem olacak. İş konularında güzel haberler ve ilişkinizle ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin ev, aile ve alım – satım alanınızda olacak, o yüzden de bu konularda dikkatli olun, eski bazı konular gündeme gelebilir ve ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

YAY & Yükselen Yay Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay parasal konular, miraslar, yatırımlarla alakalı konuları ve bu konularda gelişmeleri gündeme getirebilecek. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin aşk, hobi gibi yapılan işler, çocuklar alanınıza hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, iş, çalışma ve üretme konuları olacak.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, iletişim, sözleşmeler, kısa seyahatler, eğitimler konularını getirecek.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki size parasal konular alanında güzel gelişmeler getirebilecek.  13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu etki yine iletişim, sözleşmeler, yazışmalar ve eğitimler alanında güzel gelişmeler ve başlangıçlar getirebilecek.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise yine iletişim, seyahatler, kardeşlerle ilgili konular ve eğitimler konularını odağınıza getirebilecek ve güzel gelişmelere açık olacaksınız.   

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin parasal alanınızda olacak bu etki güzel bir gelişmeye ve bir anlaşmaya işaret edebilir.  

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin uzaklar, yabancılar, yüksek eğitim, inançlar, uzak akrabalar ve yabancı firmalarla alakalı işler alanınızda olacak bu dolunay bu konularda gelişmeler ve sonuçlanmalar getirebilir.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, eğitimler ve seyahatler alanınızda olacağından bu dönemde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim…Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

OĞLAK & Yükselen Oğlak Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve evlilik konularında bazı gelişmeler ve sonuçlanmalar getirebilir. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin ev, aile, hane, alım –satım konularını anlatan alanınızda size mücadele ve hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, aşk, çocuklar, yaratıcı projeler ve hobi gibi yapılan işler alanına hareket getirecek.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin odağınıza ise, parasal konuları getirecek bu hareket.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki size hayatınızın her alanında güzel gelişmeler ve sevgi dolu aktiviteler getirebilecek. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin içinde bu hayatınızda önemli başlangıçları, adımları ve niyetleri getirebilecek bir etki olacak. 

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin için ise yine parasal konulara odaklanma, belki de emeklerinizin karşılığını alma zamanı olacak. 

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin burcunuzda olduğundan sizin için önemli kararları ve güzel gelişmeleri getirebilir.   

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin parasal alanınızda olacak bu dolunay size yaptıklarınızın sonuçlarını getirebilecek. Önceden yapılmış ortak bir işin parasal karşılığını almak, yatırımlarınızdan alacağınız güzel sonuçlar ve önemli iş birlikleri bu dönemde gündemde olacak.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin parasal alanınızda olacak, o yüzden bu dönemde para konularında dikkatli olun ve önemli girişimleri ya öncesinde ya da sonrasında yapın. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

KOVA & Yükselen Kova Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay iş, çalışma, üretme ve sağlık konularında bazı gelişmeleri getirebilecek. (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin iletişim, yazışmalar, seyahatler ve iş anlaşmaları alanınıza hareket getirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, ev, aile, alım – satım konuları olacak.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür burcunuzda olunca, toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Kendiniz ile ilgili önemli kararlar, gelişmeler ve görüşmeler yapabilirsiniz bu dönemde…

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. Bu etki biraz gizli bir alanda olacağından bilinçaltı ve korkularınızı şifalandırmak için iyi bir etki olacak. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin için bu etki bazı kararları içinizde almak ve uygulamaya geçmeden önce bekleme dönemini getirecek. Ruhsal iyileşme ve bazı projelerin üzerinde kendi başınıza çalışmak için iyi bir dönem. 

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, öncelikle doğum gününüzü kutlarım sevgili Kovalar. Yılın kendinize vakit ayırmak, hayatınızda neyi istediğiniz, neyi istemediğiniz ve neleri değiştirmek istediğinizle ilgili önemli kararlar almak için iyi bir zamanı…  

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin için gizli, saklanan yaşanan bir ilişkide kararlar almak veya kafanızda birşeylerle ilgili karar almak için iyi olacak..  

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin Tam karşıt alanınızda olacak bu dolunay ile bir ilişkinin kaderi konusunda karar verebilirsiniz. Evlilik, ortaklık veya patronunuz ile olan ilişki gibi konularda bazı şeylerin karar zamanı… Devam mı? Tamam mı?

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin burcunuda olacak o yüzden hayatınızın her alanı etkileniyor, karar vermeden önce iyi düşünün ve hayatınızla ilgili önemli konularda ani kararlar almayın.  Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

BALIK & Yükselen Balık Burcu:

Ocak ayına 30 Aralıkta Yengeç burcunda yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Sizin için bu dolunay aşk, hobi gibi yapılan işler, çocuklar ve yaratıcı projeler alanında gelişmeler ve beklediğiniz sonuçları getirebilecek… (Dolunayın etkilerini bu linkte bulabilirsiniz)

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizin için bu etki parasal konuları anlatan alanda oldu ve sizi mücadele ettirdi. 7 Ocakta Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin odağınızda, iletişim, yakın akrabalarla ilgili konular, seyahatler ve eğitimler konularında olacak ve bu alana aksiyon getirecek.  Mars Boğa burcuna geçtikten sonra uzunca bir süredir Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek, dikkatli olun.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür burcunuzda olunca, toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin bilinçaltı alanınızda olacak bu etki, eskiye dönüp bazı konuları bulup şifalandırmak için iyi olacak. Bu dönemde çalışmaları daha tek başınıza yapın ve önemli proje ve fikirlerinizi kendinize saklayın.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve arkadaş çevrenizle ilgili konular alanında olacağından bu konulara güzellikler saçacak. 13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Sizin için bu etki yine hayalleriniz yolunda adımlar atmak ve sosyal çevrenizden destek almak anlamında iyi olacak.   

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, sizin için ise yine arkadaşlıklar, sosyal çevre ve hayaller alanında güzel gelişmeler getirebilecek bir etki…

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki ve sizin içinde bazı konularda önemli kararlar aldırabilecek ve bazı kişilerin hayatınızdan çıkmasını sağlayabilecek bir etki.

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek.  Sizin için ise bu etki çalışma, üretme ve iş alanında olacağından bu konularda gelişmeler, haberler ve sonuçlanmalar getirebilecek.

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve sizin için bilinçaltı alanında olacağından eski bazı konular ve anılar aklınıza gelebilir. Sizi ilerlemekten korkutan ve gücünüzü kullanmama tarafına iten durumları bulabilir ve çözebilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Burcunuzun 2021 yılı genel yorumu için tıklayınız..

#Ocak Ayı Burç Yorumları

Yengeç dolunayına özel bir niyet yapmak isterseniz link burada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir