Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

30

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

5dd242e555428013ace89603

Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumu Geldi!

Boğa & Yükselen Boğa Burcu Ocak Ayı yorumu:

Ocak ayına Yengeç burcunda 30 Aralıkta yaşadığımız dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu dolunayla manevi değerler, ailemiz, geçmişimiz ve hatta çocukluğumuz ile ilgili konular gündemde olacak. Yükselen Boğalar için ise, iletişim alanı çok aktif, ilkokul çağlarından bu yana gelen anılar gündemde olacak ve özellikle kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili durumlar bu ayın ilk 15 gününde ön planda olacak.

Mars uzunca bir süredir Koç burcunda ilerlemekte idi ve sizi aslında biraz zorladı ve mücadele ettirdi. 7 Ocakta Mars’ın burcunuza geçişi ile birlikte ilerlemek, adım atmak, girişimler yapmak için önünüz çok açılacak.  Son 6 aydır ilerletemediğiniz konular şimdi ilerlemeye başlayacak ve daha girişim odaklı olacaksınız. Mars burcunuza geçtikten sonra Boğa burcunda hareket eden Uranüs ile temas edecek ve özellikle 7-8 Ocak tarihleri biraz gergin etkiler içerecek.

8 Ocak tarihinde Merkür Kova burcuna geçecek, her geçtiği burcun moduna bürünen Merkür Kova burcu etkisi ile toplumsal konulara duyarlılık, aktif bir zihin, yaratıcı çözümler, internet ve teknoloji konularına kafa yorma konularını da beraberinde getirecek. Sizin kariyer, ikil ilişkiler ve evlilik ile ilgili konular alanınızı etkileyecek bu durum, odağınızı ve düşüncelerinizi bu tarafa kaydıracak. İş alanında iletişim yoğun olacak.

8 Ocak akşamüzeri saatlerinde bir gezegen hareketi daha var o da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi olacak. Aşkın, sevginin ve paranın gezegeni Venüs aslında Oğlak burcunu sevmez gibi düşünülür ama araları iyidir. O yüzden de bu etki aslında özellikle parasal konular anlamında daha iyi olacak, sizin de uzaklarla ilişkiler, seyahatler, internet üzerinden yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilecek…  

13 Ocak tarihinde Oğlak burcunda bir de yeni ay yaşayacağız, Plüton katkılı olacak bu yeni ay bir yandan zorlu bir yandan da kuvvetli işler kurmak ve başlamak anlamında güzel etkiler içerecek. Uzaklarla yapılacak bir işe başlamak, internet üzerinden yapılacak bir iş kurmak, bir eğitime başlamak veya bir seyahat – yurtdışı planı için iyi etkiler devrede olacak.

17-21 Ocak arası biraz gergin etkiler var biraz dikkatli olmak, gerilmemek ve patlamalar yaşamamak gereken günler olacak.

19 Aralık gece yarısında Güneş Kova burcuna geçiyor, gökyüzünde Kova burcu zamanı başlıyor, hepimizin daha çok öğrenmeye, gelişmeye, yeni bakış açılarına odaklı olacağı zaman dilimi başlayacak.  Sizin içinde kariyeriniz anlamında yükselme, ilerleme ve güzel gelişmeler yaşama zamanı olacak. Kesinlikle daha görünür ve ön planda olacaksınız.  

28-29 Ocak günlerinde gökyüzünde Venüs – Plüton kavuşumu aktif olacak, bu etki ilişkiler açısından zorlu, dönüşümsel bir etki olurken yine para konuları açısından kuvvetli etkiler olacak. Bazı işlerinizde kalıcı adımlar atmak için ve sonuçlar almak için iyi etkiler devrede..

Ayın sonuna doğru gelirken, 28 Ocak’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, enerjimizi yükseltecek, aksiyonu bol bu dolunay bize beklediğimiz sonuçları getirebilecek, özellikle daha yüksek standarda sahip olmak, parasal konularda gelişmeler bekleyenler için önemli gelişmeler getirebilecek. Sizin için ev, aile, alım – satım konuları alanında olacak bu dolunay, aile içinde bir gelişmeyi, güzel bir dönemi, bir ev alım – satımı veya değiştirme konusunu gündeme getirebilir.  

29 Ocak günü Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve hepimize güzellikler saçıyor, kalbinizi iyiliklere açmak ve güzel gelişmeler yakalamak için güzel bir gün olacak. Özellikle hayallerinize odaklanın ve bol bol güzel niyetler yapın.

Ayı bitirirken 31 Ocak tarihinde Merkür Kova burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve hepimiz için biraz daha yavaşlama dönemi olacak. Önemli işlerinizi ve imzalarınızı bu dönemden önce atmaya özen gösterirseniz iyi olacaktır. Bu gerileme 21 Şubat tarihine kadar devam edecek ve size iş, kariyer, evlilik konularında bazı eski konuları getirebilecek ve sizden biraz yavaşlamanızı isteyecek… Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…   

Koç Burcu Ocak ayı yorumunu okumak için tıklayınız

2021 YILI Burç yorumları için tıklayınız

Kova Burcu Ocak ayı yorumu için tıklayınız

#Boğa burcu Ocak ayı yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir