Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

6

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Bu tarihlere dikkat edelim!

Yazar , Kategori Astroloji

bu tarihlere dikkat edelim 1

Bu tarihlere dikkat edelim, Ocak ayında biraz gergin etkiler devrede..

Merhabalar, Ocak ayında bizleri neler bekliyor onları anlattım ve burç yorumlarını da yayınladım (burç yorumları yazım için tıklayınız) bu yazılarımda bahsettiğim biraz daha gergin etkiler içeren günler vardı. Şİmdi Ocak ayındaki bu dönemlere, sebeplerine ve bugünlerde neler yapabileceğimize bakalım.

Öncelikle Ocak ayında bildiğiniz üzere Mars burç değiştirecek ve bunu da bu gece yarısında yapacak. Mars Boğa burcunda ilerlerken herşey sakin başlayabilir ama git gide Boğa burcundaki Uranüs’e yaklaşıyor olacak. Aynı zamanda Jüpiter ile Uranüs arasında bir gergin açı da oluşacak, bu yüzden de gezegenler gerilince haliyle bizde gerilebileceğiz biraz.

Yarın özellikle akşam üzeri sıralarında Ay – Jüpiter – Uranüs arasında gergin bir açı olacak o yüzden de sinirler gerilebilir, duygusal patlamalar yaşanabilir.

Mars Boğa burcuna geçtikten sonra Uranüs ile yakınlaşmaya başlayacak aslında bu etki biraz ateş ile barutun yan yana gelmesi gibi olacak bu etkinin tırmanması 10 Ocak’ta başlayacak 17-21 Ocakta en maximum seviyesinde olacak…

Bir yandan etkileşim içinde olan Kova burcundaki Jüpiter ile – Boğa burcundak uranüs ve yanındaki Mars, aslında fazla sabit düşünce içinde olanlarla fazla marjinal düşünenler arasındaki uyumsuzluk veya tartışmalara işaret edebilecek. Bu etkileri tabiiki bireysel alanda yaşacağız ama bizi en çok geren Mars’ın hareketleri olurken Jüpiter ile uranüs arasındaki etkileşim bireysel etkilerinin yanısıra toplumlara etki edebilecek güçte olacak. O yüzden de toplumlarda isyanlar, karşı çıkmalar, protestolar görülebilir. Fikir ayrılıkları, uzlaşamama, birbirini dinlemeden iş yapma hatta bazı skandallar da gündeme gelebilir. Özellikle ülkeler, politikacılar ve finans durumları ile ilgili konularda krizler, gerginlikler olabilir.

Merkür’ün de işin içinde olacağı 10-12 Ocak tarihleri arası ise skandallar, beklenmedik, enteresan açıklamalar getirebilir. Bir yandan şok edici etkiler getirebilecek bu yaşanacaklar beklenmedik gelişmelerle hayatlarımızın yönünü değiştirebilir.

BU dönemler yani sert etkiler değişmesi gereken ama değişime direnenler için her zaman daha zordur. Bireysel alanda iyi yönetmek gereken sinir sistemi, isyan etme durumları olurken, dikkat edilecek olan sadece ve sadece sinirli, agresif çıkışlar yapıp gerilmemek olacaktır. Ayrıca para fiyasalarında, borsa, finans konularında da beklenmedik hareketler ve gelişmeler olabilir..

Bu dönem için sakin kalmaya, bu etkilerin hayrıma gelişmeler, yeni bilgiler getirmesine ve sabit, kapalı olduğum alanları fark ettirmesine niyet ediyorum diyebilirsiniz.

Bu etkileri yazmak çok tercihim olmasa da neden yazmıyorsunuz soruları geldi, bu etkiler üzülecek, korkulacak konular değildir, sadece bu günlere önemli işlerinizi koymayın ve bugünlerde tartışmalara girmeyin diye önceden yazma ihtiyacı duydum. Ocak ayı hızlı gelişmelere açık bir ay olacak etkilerini buradan okuyabilirsiniz. Zaten haftalık ve günlük yazılarda detaylı da anlatıyor olacağım, takipte kalın… sevgiyle…

Ocak ayındaki etkileri anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir