Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

11

Ocak 2021

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 0

Astrolojik olarak Salı gününde neler var?

Yeni güne merhaba! Salı gününe Ay #Oğlak burcunda başlıyoruz, sabah saatlerinde Ayın – Venüs kavuşumundan yeni ayrılmış hali bizi daha sevgiye odaklı yaparken gün genelinde çalışma, üretme odağında olacağız.

Oğlak burcunda Çarşamba günü yaşanacak yeni ayın etkilerini (etkileri buradan okuyabilirsiniz) yoğun olarak hissedeceğimiz bir gündeyiz, bazı bitiş, kapanış yapmamız gereken konular ve bırakmamız gereken düşünce kalıpları gündemde olabilecek. Bugünlerde biraz daha içe kapalı olmak, negatif düşüncelere çekilmek mümkün, yoğun enerji geçişleri yaşıyoruz, o yüzden de kendinizi motive edecek aktiviteler ve odaklar bulmak size iyi gelecektir.

Oğlak burcu çalışmak, üretmek, yapılandırmak, sistem kurmak, kurallar ve devlet kurumları ile alakalıdır, o yüzden de bu yeni ayın konuları da bu konularla ilgili olacak. Bugünde yine fazla sabit olduğunuz, değişime direndiğiniz, üzerinize fazlaca yük aldığınız ve hatta başkalarının sorumluluklarını da yüklendiğiniz alanları fark edebilirsiniz.

Güzel bir gün olması dileği ile… Haftalık burç yorumlarını okumadı iseniz link burada

Bu ayın dikkat etmek gereken dönemlerini anlattığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir