Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

22

Mayıs 2021

0

YORUMLAR

Merkür İkizler Burcunda Geri gidiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

merkür retrosu

Merkür İkizler Burcunda geri gidiyor, etkileri neler?

Merkür gerilemesi 29 Mayısta etkisini göstermeye başlayacak ve 23 Haziran’a kadar devam edecek. Hep yazdığımız gibi Merkür iletişimden sorumlu gezegenimizdir, tabiiki sadece iletişimi değil, iletişime yarayan teknolojik aletleri ve zihnimizi de anlatır. Ticaretle alakalıdır, zihnimizi nasıl kullandığımız ile de alakalıdır. Bir doğum haritasında Merkür kişinin düşünce yapısını görmek ve zihninin ne kadar aktif olduğunu görmek için kullanılır.

Merkür İkizler burcuna 3 Mayısta geçmişti genel & burçlara etkisini bu yazımdan okuyabilirsiniz, gerilemenin etkileri de aynı alanda olacak ki bir yandan da Yay tutulması da bu alanı etkileyecek. Yani bu aralar konular daha çok İkizler burcu alanında olacak yani iletişim, haberleşme alanında ve doğru – yanlış bilgiyi ayırt etmek önemli olacak…

Bu geçişin genel etkilerine bakarsak, İkizler burcu genel olarak iletişimle alakalı olduğundan, iletişimde çok dikkat etmek gereken bir dönem olacak. Yanlış anlaşmalar, yanlış bilgiler, dedikodular, arkadan konuşmalar ama bir o kadar da bunların duyulması mümkün. Merkür gerilemesi ile iletişim, haberleşme konularında daha yavaşlayacağız, içe döneceğiz ve birşeylerin çözümünü içimizde arayacağız… Gerilemeler ileri gitmeden önce eskilere bak, helalleş ve kapanış yap demektir. Peki merkür gerilemesinde neler yapılır nelere dikkat etmeli?

Merkür gerilemesinde ana hatları ile neler olabilir?

  • Daha önceden olmuş bazı konular tekrar gündeme gelebilir
  • Eski sevgililer arayabilir, kapınıza gelebilir veya siz eski sevgilinize gitmek isteyebilirsiniz!
  • Eski işlerden haberler alınabilir,
  • Eski arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz, buluşabilirsiniz,
  • Sebepsiz yere yaşanmış ayrılıklarda 2. şans devri başlayabilir.
  • Eski borçlar – alacaklar gündeme gelebilir.
  • Zihniniz eski olaylara ve kişilere takılabilir, üstü örtüldü zannedilen konular açılabilir.
  • Eski hastalıklar nüksedebilir
  • Eski düşmanlıklarda gündeme gelebilir,
  • Yine eski bilgiler, aile ile ilgili eski konular bu dönemde gündeme gelebilir.
  • Her zaman teknolojik aletlere dikkat etmek ve arızalara karşı yedeklemeler yapmak gerekir ama bu gerileme ekstra dikkat diyor!
  • Yanlış mesajları yanlış kişilere atmak, arkadan söylenen lafların yanlışlıkla o kişiye gidivermesi de mümkün… *Merkür gerilemeleri genel olarak ne anlatırı detaylı anlattığım videoma buradan ulaşabilirsiniz..

Bu dönemde elinizdeki işlere farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz, çözemediğiniz sorunlara yaklaşımınızı değiştirerek yepyeni çözümler bulabilirsiniz. Özgürlükçü yaklaşımlar, konuşmalar ve hatta çevrenizdekilerin özgürlüğü adına söylemlerde ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Ama en öncelik kendi içimizde doğru bildiğiniz yanlışları bulmak olacak…

Merkür’ün İkizler burcundaki gerilemesi 23 Hazirana kadar sürecek, bu sırada İkizler burcunda 10 Haziranda bir de tutulma yaşayacağımızdan olay önemli ve İkizler burcu teması çok vurgulu olacak.

#merkür ikizler burcunda geri gidiyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir