Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

26

Mayıs 2021

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

haziran ayi burc yorumlari

Haziran Ayı Burç Yorumlarında neler var?

Haziran ayında hem tutulmaların etkisinde hem de geri giden Merkür’ün etkisinde olacağız ve konular daha çok İkizler burcu odağında olacak. Merkür gerilemesi 23 Hazirana kadar devam edecek (etkilerini buradan okuyabilirsiniz) Haziran ayı genelini anlattığım yazıma da buradan ulaşabilirsiniz...

Tutulmalar ise Yay – İkizler aksında olacak ve bize hem hızlı değişimleri hem de yeni bilgileri getirebilecek! Yay tutulmasının genel & burçlar bazında etkilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Haziran ayında çok hareket olacak ama soruların da çoğu geçmişimizden olacak, şimdi Haziran ayı burç yorumlarına bakalım;

Koç & Yükselen Koç Haziran Ayı Burç Yorumu!

Sevgili Koçlar Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin inançlar, seyahatler, eğitim, yurtdışı ve hukuksal konular alanınızda olacak, bu konularla ilgili hızlı gelişmeler ve bazı sonlanmalar söz konusu olabilir. Konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken alanlarda olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin iletişim alanınızıetkileyecek bu gerilemede bir sözleşme imzalarken, yeni bir işe başlarken ve yazışmalarda ekstra dikkatli olun. Kardeşleriniz ve bazı akrabalarınız ile ilgili de bazı eski konular gündemde olabilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak bu geçiş sizin ev, aile, gayrimenkul alım – satım, kiralama veya taşınmaları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda hem daha duygusal olmanız hem de güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.  

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay –  bugün gerçekleşecek. Bu etki özellikle yükselen Koç’ların yine iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanine etkileyecek. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve eski birileri ile ilgili veya eski bazı konularda gündeme gelebilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek fakat sizin burç yöneticiniz olduğundan ve Aslan burcu sizin gibi ateş elementi olduğundan size ekstra hareketlendirecek bir etki olacak. Yükselen Koçların ise aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler konuları bu etki ile iyice hızlanacak. Eski aşklar, eğlence, seyahat ve güzel gelişmeler içeren bir dönem olacak. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, sizin yine aile, ev ve gayrimenkul konuları alanınızı etkileyecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve hayalleriniz ile ilgili alanda bazı gelişmeleri ve haberleri getirebilecek. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Koçlar için yine aşk, çocuklar, eğlence ve severek yapılan işler alanında olacağından güzel gelişmelere açık günleri de getirecek. Güzel, sıcak, hareketli, ve keyifli bir dönem olacak sizin için. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Koçlar…

Boğa & Yükselen Boğa Haziran Ayı Burç Yorumu!

Sevgili Boğalar & Yükselen Boğalar, Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin ortak para, yatırımlar, bankalarla ilgili konular ve miraslar alanınızı etkiledi ve bazı hızlı gelişmeleri Haziran ayının ilk yarısında da yaşayabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin parasal konuları anlatan alanınızı etkileyecek bu gerilemede parasal konularda ilerlerken ve kararlar alırken çok dikkatli olmanızı öneririm. Eski bazı parasal konular, alacaklar ve borçlar bu dönemde gündeme gelebilir.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak bu geçiş sizin iletişim, yazışmalar, imzalar, seyahatler, eğitimler ve kardeşlerle ilgili konuları anlatan alanınızda olacak. Bu konularda hem daha duygusal olmanız hem de güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.  

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay –  bugün gerçekleşecek. Bu etki özellikle yükselen Boğalar’ın yine parasal konularını etkileyecek. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve parasal konularda bazı gelişmeler ve kararlar gündeme gelebilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Boğaların ise ev, aile ve gayrimenkul alım – satım konuları bu etki ile iyice hızlanacak. Eviniz ile ilgili girişimler, yenilenme, taşınma veya alım – satım bu dönemde gündeme gelebilir. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir.Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

Yengeç burcu etkisi sizin iletişim alanınızı hareketlendirecek, bir seyahat konusu gündeme gelebilecek ve ailenizle geçirilecek keyifli vakitlere de işaret edebilecek.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay hem kariyeriniz hem evlilik konularını ve bu konularda gelişmeleri gündeminize getirebilir. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir. #Haziran ayı burç yorumları

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Boğalar için ev, aile, alım –satım konularında güzel ve destekli gelişmeler getirebilecek. Güzel, sıcak, hareketli, ve keyifli bir dönem olacak sizin için. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Boğalar…

İkizler & Yükselen İkizler Haziran Ayı Burç Yorumu:

Sevgili İkizler, Haziran ayı sizin için bu yılın en önemli aylarından birisi olacak, hızlı gelişmeler, önemli konular ve kararlar gündemde olacak. Bunun sebebi hem burcunuzda yaşanacak tutulma hem de burç yöneticiniz Merkür’ün ayın 23’üne kadar geri gitmesi olacak.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve birebir çalıştığınız kişilerle ilgili olan alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin burcunuzda olacak bu gerileme, Merkür’ün burç yöneticiniz de olması sebebi ile en kuvvetli size etkileyecek ve bu etki hayatınızın geneline yayılacak. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız sorgulama iyi olacaktır.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek, daha duygusal ve hassas bir süreci başlatacak. Bu geçiş sizin parasal konularınızı anlatan alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler yaşamanız da, güzel şeylere para harcamanız da mümkün.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim burcunuzdaki Güneş tutulması – yeni ay – bugün gerçekleşecek. Bu etki sizin burcunuzda olduğundan hayatınızın tüm alanları etkilenecek, iş, ilişkiler, yeni başlangıçlar, eski kararları uygulamak ve hayatınız ile ilgili önemli kararlar almak için iyi bir dönem olacak. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan, hemen kararlar vermek yerine biraz daha düşünerek hareket edin. Siz harekete geçmeseniz bile ani ve olaylı gelişmeler bu tutulmalar ile tetiklenebilir ve önemli kadersel gelişmeler olabilir.

11 Haziran Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen İkizlerin ise iletişim alanine hareketlendirecek bu etki ile bir seyahate çıkmanız iş ve işin bağlantıları konularında artışlar ve hızlanmalar yaşanması mümkün. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş – Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

Yengeç burcu etkisi sizin parasal konuları anlatan alanınızı hareketlendirecek, beklediğiniz parasal haberlerin ve gelişmelerin gelmesi söz konusu.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size uzaklardan beklediğiniz haberleri ve kişileri getirebilir. Bu dönemde bir seyahat söz konusu olabilir yine hukuksal konularda beklediğiniz haberler varsa onlarda gelebilir. Bu dönemde yolunuza yeni bilgiler, yeni gelişmeler gelebileceği gibi beklediğiniz haberlerde yine bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen İkizler’in iletişim alanınıhareketlendirecek bir sözleşme imzalamak, kardeşler ve akrabalar ile geçirilecek güzel günler ve gelişmeler bu dönemde mümkün.

İkizler için hızlı gelişmelere açık ama bir o kadarda güzel, sıcak, ve hareketli bir dönem olacak.. Haziran ayında hızlı gelişmeler var ama ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili İkizler…

Yengeç & Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, Haziran ayı sizin için biraz yavaş başlayabilir ama ikinci yarısında hayat daha hızlanacak ve sizin için güzel gelişmeler devreye girecek.

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin iş, çalışma, üretme, evin düzeni ve sağlık alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin bilinçaltı, sizden saklanan konular alanınızda olacak bu gerileme, eski bazı bilgileri, korkuları ve deneyimleri size hatırlatabilir. Eskiyle kapanış yapmak, şifalanmak, bilinçaltı ve psikolog destekler için güzel bir dönem olacak. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız sorgulama için iyi olacak bu gerileme.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs burcunuza geçecek ve sizin için güzel bir süreci başlatacak. Bu geçiş sizin için güzel, sevgi dolu bir dönemi başlatırken hem daha kendinizi sevgi dolu hissedebilir hem de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulması – yeni ay –  bugün gerçekleşecek. Bu etki sizin bilinçaltı alanınızda olduğundan eski bazı konuların gündeme gelmesi hem fiziki hem de ruhsal şifalanma için iyi bir dönem olacak. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı ve şifalanmanızı, bazı şeyleri bırakmanızı isteyebilir.  

11 Haziran’da Mars – Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Yengeçlerin ise parasal konuları anlatan alanını hareketlendirecek bu etki ile bir seyahate çıkmanız, iş ve işin bağlantıları konularında artışlar ve hızlanmalar yaşanması mümkün. Dikkat etmek gereken ise bu karar önceden alınmış ise uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş burcunuza geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, doğum gününüzü şimdiden kutlarım sevgili Yengeçler. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Balık seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar konularında gelişmeler getirebilir. Parasal konularda, ortaklı işlerde beklediğiniz haberler varsa bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki yükselen Yengeçler’in para konularını anlatan alanınıhareketlendireceğinden bu dönemde hem parasal konularda güzel gelişmeler olabilir hem de güzel şeyler için para harcamak konusu da gündeme gelebilir.

Yengeçler için ay biraz yavaş ve içsel başlayabilir ama ikinci yarısında hızlı gelişmeler var ama Merkür gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Yengeçler…  

Aslan & Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar Haziran ayı sizin için keyifli, aşklı ve hızlı etkiler içeren bir ay olacak ama her burç gibi sizinde Merkür gerilemesine dikkat ederek ilk yarısında yavaş ilerlemeniz gerekecek… 

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma aşk, çocuklar, hobi gibi veya severek yapılan işler alanınızı etkiledi. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin sosyal çevre, dernekler, topluluklar ve hayallerinizi anlatan alanınızda olacak bu gerileme, eski arkadaşları, hayalleri ve bunlara odaklanmayı getirebilir. Hayatınızın her alanında bir gözden geçirme, kararlar almadan önce doğru yoldamısınız diye sorgulama yapmak  için iyi olacak bu gerileme.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin için biraz gizli kapaklı konuşmalar, herkesten saklanan bir aşk veya parasal konuaları da gündeme getirebilecek. Bu geçiş sağlık alanında güzel gelişmeler, kendinizi hem içsel hem de fiziksel bir iyileşmeye sokmak için iyi etkileri de beraberinde getirecek.  

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin sosyal çevre, hayaller ve umutlar alanınızda olacağından, hep hayal ettiğiniz, eskilerden gelen birşeyi hayata geçirmek için harika bir dönem olacak.Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars burcunuza geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Aslanların hayatı ise bu geçiş ile uçuşa geçecek diyebilrim. Harekete geçme isteği, ilerlemek için acele etmek söz konusu olabilir ama gerilemeyi hatırlayarak biraz yavaş olun. Girişimler, seyahatler, koşturma halinde olmak bu dönem boyunca mümkün. Dikkat etmek gereken ise önceden alınmış kararlar ve işlerde uygulamaya geçilmesi ama yepyeni bir karar ise biraz daha yavaş ilerlenmesi ve herşeyin iyice araştırılması olacak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki Güneş burcunuza geçip sizin için güzel 1 aylık dönemi başlatmadan önce hazırlanma dönemi diyebiliriz. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size ikili ilişkiler, evlilik ve ortak yapılan işler alanında gelişmeler getirebilir. Parasal konularda, ikili ilişkilerde ve ortaklı işlerde beklediğiniz haberler varsa bu dolunay ve sonrasındaki 15 günlük süreçte gelebilir.

27 Haziranda Venüs burcunuza geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin burcunuzu direkt etkilediğinden hayatınız daha aşk dolu, güzel hislerle dolu ve güzel gelişmelere açık olabilecek.

Aslanlar için güzel bir ay olacak ama Merkür gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Yine eskilerle yüzleşmek ve kapanışlar yapmak içinde iyi bir ay olacak, umarım güzel gelişmeler olur sevgili Aslanlar…

Başak & Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, dikkatli ilerlemeniz gereken bir aya başlıyorsunuz sebebi de sizin burç yöneticiniz de olan Merkür’ün geri gidecek olması. Bu ay konular daha çok eskiden olacak, özellikle iş konularında eski işler, eski iş arkadaşları ve eski müşteriler gündeme gelebilir.   

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma ev, aile, gayrimenkul konularını etkileyecek ve size bu konularda gelişmeler getirecek. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin kariyer, evlilik, görünür olma ve toplum önünde olduğunuz alanı etkileyecek bu gerilemede işinizde ve işinizin bağlantıları ile ilgili konularda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine eski ve kaçtı sandığınız işler tekrar gündeme gelebilir, yepyeni işlerde ilerlerken ise iyice sorgulamak ve ondan sonra ilerlemek iyi olacaktır…

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin sosyal çevre, arkadaşlar, hep hayal edip yapmak istediğiniz işler alanınıza güzel etkiler saçacak. Daha duygusal, aile ve aile olmak konularının ön planda olacağı bir dönem getirecek bu geçiş.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin kariyer, evlilik, toplum önünde görünür olduğunu alanda olacağından kariyeriniz ile ilgili önemli bir gelişme, bir işin veya projenin sonlanması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yine ciddi bir ilişki kararı veya ayrılıkta gündeme gelebilir. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Başakların hayatında ise biraz daha içsel konular, kimsenin haberi olmayan bir proje veya iş üzerinde çalışmak ve kimi zaman içsel gerginlikler yaratabilir bu etki. Bu geçiş sizin işlerinizi ön plana koymadan önceki hazırlık dönemini anlatır gibi olacak daha çok içinizde ve kimseye söylemeden bazı planlar ve çalışmalar yapmak isteyeceksiniz.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin hayalleriniz yolunda adım atmanız için iyi etkiler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size çalışmai üretme ve iş alanında gelişmeler getirebilir. İşinizde, iş yerinizde veya çalıştığınız yer ve kişilerle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz…

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin haritanızın bilinçaltı, gizli saklı yapılan işler alanını etkileyecek. Gizli bir ilişki yaşanması veya ilişkiler konularında saklanan bazı şeyler bu dönemde mümkün. Parasal konularda da bazı gizli hesaplar ve kimseye açıklanmayan durumlar olabilir.

Başaklar için güzel gelişmelere açık bir ay ama burç yöneticiniz Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Terazi & Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler, aşk, iş ve kariyer konularında gelişmelerin ön planda olduğu bir aya başlıyorsunuz fakat herkes gibi sizi de Merkür gerilemesi etkileyecek ve ilerlemek yerine içe dönmek ve biraz daha herşeyi 2 kere düşünmek söz konusu olacak.  

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin iletişim, yer değiştirme, seyahatler, eğitimler ve kardeş – yakın akrabalar alanınızı etkileyecek. Haziran ayının ilk yarısında bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kararlar alabilirsiniz. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin yurtdışı, seyahatler, yüksek eğitim ve hukuksal konuları anlatan alanınızda olacak ve bu alanlarda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine bazı eski işler ve bağlantılar gündeme gelebilir ve ertelediğiniz bir seyahati yapmak isteyebilirsiniz.

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin kariyer, evlilik ve toplum önünde görünür yüzünüzü anlatan alanınıza güzel etkiler saçacak.Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konular ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin uzaklar, seyahatler, taşınma, yer değiştirme, hukuksal konular ve eğitimler alanınızı etkileyecek. Ertelediğiniz birşeyi yeniden yapmak için adım atabilirsiniz. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Terazilerin ise sosyal çevre, arkadaşlar ve içinde olduğunuz gruplarla ilgili konular, çeşitli organizasyonlar alanınızı hareketlendirirken yine hep hayal ettiğiniz birşeyi yapmak ve bu yolda adım atmak için size destekleyecek…  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin kariyeriniz ile ilgili konularda güzel gelişmelere açarken bir ilişki ile ilgili karar vermek ve herkese bunu duyurmakta söz konusu olabilir. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin aşk, çocuklar, eğlence, keyif ve keyifle, severek, hobi gibi yapılan işler alanınızı etkileyerek bu alanlarda güzel gelişmeler yaşamanızı sağlayacak.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin sosyal çevre, arkadaş gruplarınız ve hayalleriniz alanine etkileyeceğinden bu konularda güzel gelişmeler ve keyifli zamanlara işaret edecek.  

Teraziler için hem iş hem de aşk konularında güzel gelişmelere açık bir ay ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Akrep & Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler, parasal konuların ve işinizin ön planda olduğu bir aya başlıyorsunuz fakat herkes gibi sizi de Merkür gerilemesi etkileyecek ve ilerlemek yerine içe dönmek ve biraz daha herşeyi 2 kere düşünmek söz konusu olacak.  

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin parasal konularınızı anlatan alanda hızlı gelişmeler yaşamanızı sağlayacakken aynı zamanda beklediğiniz parasal konularda haberler gelmesini de sağlayacak… Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin ortak para, finans ve yatırımları anlatan alanınızda olacak ve bu alanlarda bazı aksaklıklar, gecikmeler olabilir. Yine bazı eski işler ve bağlantılar gündeme gelebilir ve geciken bir işin parası gelebilir.  

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin uzaklar, seyahatler, uzak veya uzakta bulunan akrabalar alanınıza güzel etkiler saçacak. Bir eğitime başlamak için iyi bir dönem ama bu önceden planlanmış birşey ise girişmek daha iyi olur.Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konular ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin ortak para, bankalar, miraslar ve yatırımlar alanınızı etkileyecek. Ertelediğiniz ortaklı bir işi yeniden yapmak için adım atabilirsiniz. Tabiiki bu tutulma sırasında Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Akreplerin, kariyer, iş, gözönünde olmak ve evlilik alanını etkileyeceğinden ve Mars sizin burç yöneticiniz olduğundan sizin için hareketli bir dönemi başlatacak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin yine uzaklar, seyahatler, eğitimler ve hukuksal konular alanınıza güzel gelişmeler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin ev, ail eve gayrimenkul alanınızda olacağından beklediğiniz sonuçlar ve haberler bu dönemde gelebilir. Bir yenilenme, taşınma veya evde değişiklik yapma kararı da alabilirsiniz.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin kariyer alanınızda olacağından hem kariyer hem de evlilik – ciddi ikili ilişkiler alanında güzel gelişmeler getirebilecek…

Akrepler için özellikle kariyer alanında güzel ve hareketli gelişmeler içeren bir ay olacak ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Yay & Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar, sizin için son derece önemli gelişmeleri getirecek, yılın en önemli ayına giriyoruz, hem içsel hem de dışsal olarak değişim ihtiyacı yoğun olacak…   

Haziran ayına Mayıs sonunda burcunuzda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin burcunuzda olduğundan kendinizle ilgili önemli kararlar, haberler ve gelişmeler bu dönemde gerçekleşebilecek. Bu konular özellikle eskiden gelen ve çözülmesi gereken konular olabilir, yepyeni konularda ise dikkatli olmak lazım.

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin karşıt alanınızda olacak bu etki yüzünden bazı eski işler, eski sevgililer, eşler veya ortaklarla ilgili konular gündeme gelebilecek… Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.  

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar alanınızı hareketlendirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin tam karşıt alanınızda olacağından aradığınız çözümleri bu sefer içinizde değil karşınızdaki kişilerde bulacaksınız. Aslında bu bir yeni aydır ve ortak bir işe veya bir ilişkiye başlangıcı getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Yayların seyahatler, uzaklar, macera, internet üzerinden yapılan işler, hukuksal konular alanine hareketlendireceğinden bu konularda güzel ve hızlı gelişmeler bu dönemde mümkün.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin yine ortak para, finans ve yatırımlar alanınızı etkileyecek ve odağınızı bu konulara çekecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin iletişim, seyahatler, sözleşmeler, işin iletişimi ve  yazışmalar alanınızı etkileyeceğinden iş konularında haberler beklediğiniz kişilerden beklediğiniz dönüşleri alabilirsiniz.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine uzaklar, seyahatler ve internet üzerinden yapılan işler alanınızı etkileyeceğinden hem güzel bir seyahate gitme kararı hem de bir işle ilgili güzel adımlar bu dönemde söz konusu olabilir. Hızlı gelişen aşklar ve bunların bir seyahatte olması da mümkün.  

Yaylar için tutulmalar sebebiile son derece özel ve hızlı gelişmelere açık bir ay olacak ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Oğlak & Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, sizin için ikili ilişkiler ve parasal konuların ön planda olduğu bir ay olacak Haziran ayı, ilerlemekte zorlanmak mümkün çünkü geri giden Merkür aklımızı da karıştıracak işlerimizi de…     

Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin bilinçaltı, korkular, gizli – saklı işler ve sağlık alanınızda olduğundan bu konularda bazı ortaya çıkışlar ve farkındalıklar yaşanabilir.  

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin iş yeri, evin düzeni, çalışma – üretme ve sağlık alanınızda olacak bu etki ilerlemeyi zorlaştırabilir. İş yerinizde bazı eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bazı işlerin üzerinden tekrar geçmek gerekebilir. Evinizde tadilat – tamirat işleri varsa çok doğru bir zaman olmayacak bu dönem. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.  

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin ikili ilişkiler, ortak yapılan işler alanınızı hareketlendirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından yeni bir işe başlamak, eski iş yaptğınız yere dönmek veya eski iş arkadaşlarından destek almak konuları gündeminizde olabilir. Aslında bu bir yeni aydır ve yeni bir iş konusunu veya başlangıcnı da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Oğlakların ortak para, finans, yatırımlar, miraslar alanını etkileyecek bu geçiş, bu konularda sizlere hızlı girişimler yapma fırsatlarını ve hareket getirecek.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin karşıt alanınız olduğundan ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından iyi etkiler devrede olacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin parasal konular, sahip olduğunuz şeyler alanınızı etkileyeceğinden parasal konularında beklediğiniz haberler gelebilir…

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine ortak para, finans, yatırımlar ve miraslar alanınızı etkilediğinden bu konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Oğlaklar için hayat Haziran sonuna doğru ilerledikçe hızlanacak ve parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilecek ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Kova & Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar, Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin sosyal çevre, gruplar, organizasyonlar ve hayaller alanınızda olduğundan bu konularda bazı ortaya çıkışlar ve farkındalıklar yaşanabilir.  

Mayıs sonunda başlayan Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alannızda olacak bu gerileme eski işleri ve bazı eski konulart tekrar gündeme getirebilir. Eski bir aşk tekrar gündeme gelebilir, eskiden yapmayı düşündüğünüz ama ertelediğiniz bir işe tekrar başlamak isteyevbilirsiniz. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.  

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin iş, çalışma, üretme alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınız etkileyeceğinden bhu konularla ilgili hem bir başlangıç yapma isteği olacak hem de geri giden Merkür yüzünden eski konuları toparlamak gerekecek. Aslında bu tutulma bir yeni aydır ve yeni bir iş konusunu veya başlangıcını da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular ve kişiler gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Kovaların karşıt alanında olacak bu geçiş ortak işler, evlilik ve ikili ilişkiler alanını etkileyecek, bu konularda sizlere hızlı girişimler yapma fırsatlarını ve bol hareket getirecek.  

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin iş, çalışma, üretme ve evin düzeni alanında olacak ve iyi etkiler devrede olacak. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise burcunuzda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size direkt etkileyeceğinden bu dönemde önemli kararlar, kapanışlar, beklediğiniz haberlerin gelmesi ve hızlı ilerlemeler söz konusu olacak. Yavaş giden bir aydan sonra sonunda hayat harketlenecek.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün.

Kovalar için güzel gelişmelere açık ve önemli bir ay olacak. Haziran sonuna doğru ilerledikçe hayat hızlanacak ve parasal konularda önemli gelişmeler yaşanabilecek ama Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

Balık & Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar, Haziran ayına Mayıs sonunda Yay burcunda yaşadığımız tutulmanın – dolunayın etkisinde başlıyoruz. Bu tutulma sizin haritanızın tepe noktasında yani hayatta görünür olduğunuz, toplum önünde olduğunuz alanda olduğundan hayatınız açısından önemli gelişmeler ve kararlar bu dönemde mümkün. Yine kariyeriniz ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar ve gelişmelerde bu tutulmalarla mümkün olacak…

Mayıs sonunda başlayan İkizler burcundaki Merkür gerilemesi 23 Haziran’a kadar devam edecek, sizin ev, aile, gayrimenkul ve alım – satım konularını anlatan alanda olaacak bu gerileme eski bazı konuları tekrar gündeme getirebilir. Ailenizle veya yaşadığınız yerle ilgili eski bir konu gündeme gelebilir, bu dönemde bir taşınma düşünüyorsanız çok doğru bir zaman olmayacaktır. Zihni eskilere döndürecek bu etki bazı eski olayları veya kişileri daha çok düşünmenizi ve sorgulamanızı sağlayabilir.  

Ayın başında 2 Haziran’da Venüs Yengeç burcuna geçecek ve sizin aşk, çocuklar ve hobi gibi yapılan işler alanınıza güzel etkiler getirecek. Venüs Yengeç burcunda bizi daha duygusal yapacak ve aile ile ilgili konularda ön planda olacak.

10 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim İkizler burcundaki Güneş tutulmasının – yeni ayın – bugün gerçekleşmesi. Bu etki sizin yine ev, aile, gayrimenkul ve alım – satım konularını anlatan alanınızı etkileyeceğinden bu konularla ilgili hem bir başlangıç yapma isteği olacak hem de geri giden Merkür yüzünden eski konuları toparlamak gerekecek. Aslında bu tutulma bir yeni aydır ve yeni bir ev veya taşınma konusunu da getirir ama Merkür geri gitmekte olduğundan eski konular gündeminize gelebilir ve sizden bir kapanış yapmanızı isteyebilir.

11 Haziran’da Mars Aslan burcuna geçiş yapacak, bu etki hepimizin hayatını hareketlendirecek. Yükselen Balıkların iş alanında olacak bu hareket iş , çalışma, evin düzeni konularında hayatınızı hızlandıracak. Yine sağlık konularında da dikkatli olmak gerekir bu dönemde bir iyileşme sağlamak içinde uğraşı vermeniz söz konusu olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapacak ve Yengeç burcu dönemi başlayacak, bu etki sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler alanınızı etkileyecek ve bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Aynı zamanda Yaz ekinoksunu yaşayacağımız bu günde, Balık burcuna 14 Mayısta geçen Jüpiter gezegeni uzunca bir süre gideceği geri hareketine başlayacak. (19 Ekim’e kadar) Jüpiter şans bolluk, bereket gezegenidir ve her geçtiği alanda bizi genişletir, öğretir ve karşımıza şanslar getirir. Jüpiter’in Balık burcu seyahatindeki etkilerini bu yazımdan okuyabilirsiniz.

24 Haziranda ise Kova burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin bilinçaltı, korkular, sağlık ve sizden saklanan konuları anlatan alanınızda olacağından bilmediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir ve size derinden etkileyebilir. Şaşırtıcı gelişmeler ve haberler bu dönemde gelebilir.

27 Haziranda Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve gökyüzünde Aslan enerjisi yükselmeye başlayacak. Venüs ilişkiler ve parasal konuları anlattığından bu konularda hızlı gelişmeler mümkün. Bu etki sizin yine çalışma, üretme, iş ve iş yerindeki iletişiminiz alanında olacağından bu konularda güzel gelişmeler mümkün.

Balıklar için önemli gelişmelerin yaşanacağı temel atma ve birşeyleri kurmanın yanısıra eskilere artık veda etmeleri gereken bir ay olacak. İlerlemek isteği yüksek olsa da Merkür’ün gerilemesini düşünürsek ilerlemeden önce iyi hesap etmek ve sonra ilerlemek daha iyi olacak, acele etmemeye dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim…

#Haziran ayı burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir