Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

31

Mayıs 2021

0

YORUMLAR

Haziran Ayına özel bir niyet!

Yazar , Kategori Astroloji

haziran ay burclar

Haziran ayına özel bir niyet…

Haziran ayı tutulmalar ile, Merkür gerilemesinin etkisinde geçecek ve değişim, farkındalık potansiyeli yüksek bir ayda olacağız, güzel bir ay olmasına niyet edelim… Haziran ayı burç yorumları okumayanlar için burada..

Haziran ayı hoşgeldin, güzelliklerle, sevgiyle, neşeyle ve güzel haberlerle gel. Bu ay kendimin, hayatımın, sevdiklerimin, yapmak istediklerimin farkına varmaya niyet ediyorum. Kendimi değişime, gelişime açıyorum ve eski, bana hizmet etmeyen bilgilerin yerine, yeni bilgiler gelmesine niyet ediyorum.

Doğruyu, yanlışı ayırt edebilmeye, doğru ve doğruluk yolunda olmaya niyet ettim. Özüm, sözüm bir, yalansız ve sağlıklı düşünen bir insan olmaya niyet ediyorum. Yoluma iyilikler, iyi insanlar, güzellikler gelsin ve hep gönlümden geçen hakkımda hayırlı olan olaylar, kolaylıkla olsun… Gitmesi gerekenler gitsin, bitmesi gerekenler bitsin ki yolum açılsın, daha güzel, daha iyi, daha sevgi dolu insanlar ve olaylarla yollarım kesişsin.

Olan herşeyde bir hayır olduğunu bilmeye, kendime güzel düşünceler seçmeye, hem zihinsel hem de bedensel şifaya niyet ediyorum. İşlerimde, hayatımda, gelişimimde bana yardımcı olması gereken kişiler, kolaylıkla karşıma çıksın ve ben onları fark edeyim. Güzel bir aya niyet ediyorum, hakkımda hayırlı olanlar bana kolaylıkla gelsin ve öylede oldu… çok şükür… isterseniz bu güzel dilek ve niyet meditasyonunu yapabilirsiniz…

#haziran ayına özel bir niyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir