Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

5

Haziran 2021

2

YORUMLAR

İkizler Burcunda Güneş Tutulması!

Yazar , Kategori Astroloji

Ikizler Burcunda Gunes tutulmasi

İkizler burcunda Güneş tutulması!

Mayıs sonunda Yay burcunda bir dolunay ve ay tutulması yaşadık şimdi 10 Haziran’da öğlen saat 13.52’de İkizler burcunda bir yeni Ay – Güneş tutulması meydana gelecek Yeni Ay Güneş ile Ayın kavuşması ile oluşur ve yeni bir dönemi başlatır. Bu yeni ay yani Güneş tutulması sırasında gökyüzünde Terazi burcu yükselecek, ay – güneş kavuşumunun yanında geri giden merkür olacak (etkilerini buradan okuyabilirsiniz). Merkür’ün tutulmaya eşlik etmesinin ve tutulmanın yöneticisi olan İkizler burcunun yöneticisi olmanın da ekstra önemi olacak. #ikizler burcunda güneş tutulması

Yeni Ay’ın doğasını anlamak için oluştuğu İkizler burcunun doğasına bakmak lazım, bize etkilerini anlamak içinde haritalarımızda hangi alanı aydınlattığına…

İkizler burcuyu bilgiyi sever, bilgiyi paylaşmayı da sever ve hali ile konuşmayı sever. Bu yeni Ay’da hepimizin hayatında şu anda üzerine odaklandığımız konularda, düşünmemiz, değerlendirmeler yapmamız için fırsatlar veriyor. Fakat yeni Ayın içinde bulunduğu durumdan aldığı etkilerde her düşündüğün doğru olmayabilir de diyor, yani ne düşünüyorsunuz, neden düşünüyorsunuz, hangi bilgilerle bir yargıya varıyorsunuzu anlamak önemli. Acele yargılara varmak, duygusallığa kendimizi kaptırıp bazı laflar söylemek mümkün.

Yeni ayın en önemli konusu tutulmaya damgasını vuran Merkür olacak, geçmişte yapılan konuşmalar, geçmişte söylenen yalanlar, yapılan aldatmalar, birilerini yanıltmalar gelip sizi bulabilecek. Söylediğimiz hiçbir laf, yaptığımız hiçbirşey evrende kaybolup gitmez, sanki havada asılıdır ve bizi bir gün gelip bulur. Bu yüzden de beyaz denilen de dahil olmak üzere yalan söylememek, insanları kandırmamak, yanlış yönlendirmemek önemlidir çünkü biz bunların hesabını hem bu hayatta hemde sonraki yaşamlarımızda veriyoruz o yüzden de karma yaratmamak önemli. #ikizler burcunda güneş tutulması

Ne düşündüğümüz ve nasıl hareket ettiğimiz hayatta bizi tanımlar ve geleceğimizi oluşturur. İnsanları yargılamak, başkalarını suçlmak bize çokta bir çözüm getirmez en önemli olan bizim ne yaptığımıza, ne düşündüğümüze ve ne söylediğimize bakmaktır. Kişi kendinden bilirmiş işi; yani hayat sizden yansıyandır aslında, hayat ile bir kavga ve mücadele içinde olanlar, kendilerini kavgada ve mücadelede bulabilirler. Hayatla barışmaya ve birşeyleri düzeltmeye niyeti olanlarda dönüp bir kendilerine bakmalılar bu dönemde…

Bu dönemde yapılacak en güzel şey önce düşüncelerimize ve hayata yaklaşımımıza bakmak olacaktır, güzel düşünceler ekenler önlerinde kolaylıklar, zorluklara odaklananlar ise önünde aşılması güç yollar bulabilirler. Eskilere aklınız takılabilir, geçmişe dönüp olanlara, olmayanlara takılıp kendinizi yiyebilirsiniz ama düşüneceksiniz, arada kalacaksınız ve sonunda bir kapanış yapmanın yolunu bulacaksınız. İkilemler, kafa karışıklıkları, ilişkilerde git geller normal durumlar, aklınız karışıksa danışmanlık alabilir veya 23 Haziran’a kadar bekleyebilirsiniz. Şimdi tutulmanın burçlara etkilerine bakalım….

İkizler burcunda güneş tutulması burçlara neler getiriyor?

Koç burcu: İletişim sizin için son derece önemli olacak bu dönemde yeni bir işe ya da ticarete başlamaya karar verebilirsiniz ama geri giden merkürü düşünürsek eski bir iş veya eski tanıdığınız birisi ile bir iş ise ilerleyin yepyeni şeyler için beklemeniz daha iyi olacaktır. Yine bir seyahate çıkmanız da söz konusu olabilecek bu dönemde. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenmek ve hatta onların eğitimde ile ilgili konulara destek olmanız da mümkün yine sizin bir eğitime başlıyor olmanız da söz konusu olabilir.

Boğa burcu: Parasal konularda bazı başlangıçlar yapmanız için etkili olacak bu tutulma, aslında yeni bir başlangıç etkisi içerse de Merkür gerilemesini düşünürsek hemen karar vermeyin. Alacak – verecek konuları gündeminizde olacak , bütçenizi düzenlemeniz de önemli olacak. Bu Yen’i Ay ile yeni bir işe başlayabilirsiniz ya da işyerinizde eski bir iş tekrar gündeme gelebilri sizin için ve hayatınız için önemli olacak bir proje olabilir ve güzel gelişmeler getirebilir.

İkizler burcu: Bu tutulmanın başrolünde siz varsınız hayatınız açısından önemli gelişmeler yaşayacağınız bir yıldasınız ama bu tutulma eskileri daha çok gündeme getirecek. Yepyeni şeylere başlamayı istiyorsunuz ama önce eski ile bir kapanış yapmanız gerekiyor. Hayatınızda net kararlarla ilerlemek için önce kendinize karşı dürüst olun ve kendinizi kandırmayın. Birşeyler olmuyorsa tutunmayı, belki düzelir diye beklemeyi bırakın. Aslında hayatınızda yeni bir iş, yeni bir ev, yeni bir sosyal çevre, yeni kazançlar sizin için söz konusu olabilecek ama bu gerilemenin bitmesini beklemek daha mantıklı olacaktır. İletişim haberleşme ve eğitimlerle ilgili konular son derece aktif olacak bu dönemde, yeni kararlar almak için eskiyi iyi analiz edin.

Yengeç burcu: bu yeni ay sizi biraz içsel etkileyecek, bilinçaltınızdaki  konuları tespit etmek burada yatan korkuları ve sizi engelleyen şeyleri bulmak, üzerine gitmek için harika bir dönem olacak. Sağlığınızla ilgili bazı konularda yeni başlangıçlar yapmanız da önemli olacak bu dönemde. Diyete başlayabilirsiniz ya da korkularınız varsa üzerine gitmek için yardım alabilirsiniz.

Aslan burcu: Bu tutulma sizin sosyal çevrenizi etkiliyor olacak, eski arkadaşlarınızla görüşmek, eski bazı kişilerle ilgili yeni kararlar almak mümkün olabilir. Hayallerinizle ilgili adımlar atmak için de güzel bir dönem olacak eskiden veya çocukluğunuzda hayal ettiğiniz şeyleri bir gözden geçirin. Hep hayal ettiğiniz bir konu varsa bunun üzerine gidin ve yeni adımlar atın en azından bilgi edinin. Sosyal çevrede yeni işler ve kararlar yerine eskilerin üzerinden geçme vakti olacak.

Başak burcu: Kariyeriniz ile ilgili konular bu tutulma ile birlikte aktif hale geliyor. Bu tutulma sizin kariyer alanınızı etkiliyor ve size bazı kararlar verdirmeye çalışıyor ama iyi analiz etmeyi seven Başakların aklı bu dönemde geri giden Merkür yüzünden biraz karışık olacak… Kariyerinizde yönünüzü belirlemek için iy, düşünmek, araştırma yapmak, eski işleri ve eski iş arkadaşlarınla yeni yollar çizmek için iyi bir dönem. Yepyeni işlere şimdi başlamayı tercih etmeyin veya bir astroloji danışmanlığı alın. Yine ilişkiler ve evlilik konularında da aynı şekilde kararsızlıklar ve hızlı gelişen olaylar olabilir. Eski konular dönüp dolaşıp gelip çözüm isteyebilir.

Terazi burcu: Bu tutulma yükselen Teraziler için eğitim ile ilgili konular, yüksek eğitim konuları, yurtdışı ile ilgili konular ve bazı hukuksal konularda eski bazı konuları gündeminize getirebilecek. Attığınız adamlar hayatınız açısından önemli olacak ama adım atmadan önce iyice bilgilenmeye ve her şey iyi anlamaya dikkat edin. Ertelediğiniz bir eğitim, seyahat konusu tekrar gündeme gelebilir, yine eski bir hukuksal konuda tekrar gündeme gelebilir veya gecikmiş bir sonuç gelebilir. Düşünce sisteminiz ile ilgili bir yenileme yapmak içinde iyi bir dönemdesiniz…

Akrep burcu: Bu tutulma finansal konular açınızdan önemli olacak sizin için. Ortak para kullanımı ile ilgili işler gündemimize gelebilir, bankalarla ilgili konular ya da ortak iş yapıyorsanız yapmak istiyorsanız bu konularda daha çok eski konular gündeme gelebilir. Yeni yatırımlar yapmak için ise biraz daha bekleme zamanı olacak. Bazı miraslarla ilgili konularda gündeminize bu tutulma ile gelebilir özellikle eski konular, eğer bazı haksızlıklar yaptıysanız bunlarla ilgili yüzleşmeler olabilir. Yeni iş yatırımları için iyi bir dönem olmazken eski yatırımlardan dönüşler almak için iyi bir tutulma olacak….

Yay burcu: Bu tutulmanın başrolünde siz varsınız çünkü tam karşıt burcunuzda olan bir tutulma. Bu yeni ay sizn ikili ilişkiler, birebir yapılan danışmanlıklar ve evlilik konuları ile ilgili alanınızı etkileyecek. Eski bazı konular gündeme gelebilir, eski ilişkiler, eski ortaklıklar bu dönemde gündemde olabilecek. Evli iseniz evliliğinizde eski konuları gözden geçirmek ve iletişiminizi daha doğru kurmak için gelişmeler elde edebilirsiniz. Uzun süredir bir ilişkiniz varsa üzerinde iyice düşünmek evlilik veya ayrılık kararı almakta bu dönemde mümkün. Yine her tür bire bir yapılan danışmanlıklar bu dönemde söz konusu olacak, kendinizi geliştirmek için bazı konularda danışmanlıklar alabilirsiniz.

Oğlak burcu: BU tutulma ile çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar, ev hayatınız ve sağlığınız ile ilgili konular etkilenecek ve bu alanlarda eski bazı konular tekrar gündeme gelebilecek. İş yerinizde yaptığınız sunumlar ya da önceden aldığınız eğitimleri kullanarak ön plana çıkabilirsiniz. Yine işinizde kendinizi geliştirmek için bazı eğitimler almak üzerine düşünebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. İş yerinizde eski bazı konular, sorunlar veya projelerde gündeme gelebilri. Memnun olmadığınız konular varsa bu alanlarda değişim yapmak içinde iyi bir dönem. Sağlığınız ile ilgili konularda da başlangıçlar yapmak (daha iyi beslenme, diyet, Sigarayı bırakma) konuları söz konusu olabilir.

Kova burcu: Bu güneş tutulması ile aşk hayatınız ile ilgili konular ön planda olacak. Eski bir ilişki tekrar gündeme gelebilir veya ilişkinizde bazı şeyleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Evli olanlar için ise bu bir bebek haberi olabilir,. Hobi gibi yapılan işler üzerinde düşünmek ve bunları iş olarak yapmak için hazırlıklar yapmak için iyi bir tutulma olacak. BU planları yapıp 23 Haziran’da Merkür düze döndüğünde harekete geçebilirsiniz.

Balık burcu: İkizler tutulması ile eviniz, aileniz ve gayrimenkul konuları gündeminize geliyor olacak. Bir ev alımı ya da satımı söz konusu olabilir ama geri giden merkür yüzünden hemen karar vermezseniz iyi olur. Aileniz, anne-babanız ile ilgili konularda bu dönemde gündeminize gelebilir, eski bazı konuların tekrar konuşulması, aile içinde bazı köklü kararlar alınması söz konusu olabilecek…

#ikizler burcunda güneş tutulması

2 Yorumlar

  1. Sevda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir