Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

21

Ocak 2022

0

YORUMLAR

Mars Oğlak Burcuna geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Mars Oglak burcuna geciyor

Mars Oğlak Burcuna geçiyor, etkileri neler?

4 Ocak öğlen sularında, cesaretin, girişkenliğin ve mücadelenin gezegeni Mars, sabrın, bir şeyleri yapılandırmanın ve mantığın burcu Oğlağa geçiyor olacak. Mars’ın bu burçta olduğu süreçte kalıcı işler yapmak adına adımlar atabilir ve girişimler yapabiliriz. Oğlak burcu ile Mars arasında çok önemli bir fark vardır, Mars hızlı hareket etmek ister, girişimcidir ve risk alır, Oğlak burcu ise yavaş hareket eder, emin olmak ister ve çok fazla risk almaz. Hal böyle olunca bu dönemde Mars gezegeninin etkileri biraz yavaşlıyor ve Oğlak burcu tarafından frenleniyor olacak. Bu durumun da hem avantajları hem de dezavantajları olacak.

Mars gezegeni girişim yapmak ister ve hareket halinde olmak ister, yavaşlamayı, durup bir konu üzerinde uzun uzun düşünmeyi sevmez. Böylece bu dönemde yaptığımız girişimler daha akılcı, iyi düşünülmüş ve uzun vadeli olabilir. Oluşabilecek bir problem çok düşünmek yüzünden bazı fırsatları kaçırmak olabilir. Ama iyi düşünüp tartıp biçerekte çok güzel ve uzun vadeli fırsatlar elde edebiliriz. Mars istediği hareket alanını bulamayacağından bu dönemde biraz kısıtlanmış ve hareket etmekte zorlanıyor gibi olabiliriz.

Mars Oğlak burcuna geçtikten bir süre sonra, 28 -29 Ocak arasında biraz sert etkileşimler yapacak, bugünlerde bazı kazalar, sakarlıklar ve patlamalar oluşabilir… Bu etkileşimler inançlar adına savaşmayı, bazı yıkıcı durum ve güçler arası savaşları getirebilir. Bireysel anlamda ise bunu fazla sabit olduğumuz konularda bir değişim ve dönüşüm fırsatı olarak kullanabiliriz. Bu hem bireysel bazda hem de ülkemiz ile ilgili önemli konular ve sıcak gelişmeler gündemde olabilir. Haritalarında Mars gezegeni kritik durumda olanlar ve özellikle Koç, Akrep burçlarının dikkatli olmaları gereken günler. Bu günlerde gereksiz riskler almayın ve cesaretli olacağım diye mantıksız girişimler yapmayın. Uzun vadeli işler için imzalar atılması ve görüşmeler yapılması açısından ise güzel bir dönem olacak.

Mars’ın bu alanda hareketi bizim hayatımızda yapılandırmak istediğimiz uzun vadeli işlerle ilgili harekete geçmemiz için önemli bir dönem olacak. Kalıcı işler yapmak, uzun vadeli işlere girişmek ve mantıkla bir şeyler üzerinde düşünerek girişimler yapmak için harika bir dönem olacak. Bir yandan da uzun vadeli işler yapmak ve hayatta fazla sabit olduğumuz konuları bulup değiştirmek için iyi günler… Bu hareket 13 Şubat tarihine kadar devam ediyor olacak. Hakkınızda hayırlı güzel gelişmeler olması dileği ile…

Ocak Ayı Burç Yorumlarını burada bulabilirsiniz!

2024 Yılı Burç yorumlarını burada bulabilirsiniz!

Mars Oğlak Burcuna geçiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir