Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

9

Mart 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

yeni ay 12

Haftalık Burç Yorumları! 11 – 17 Mart Haftası!

Haftalık Burç Yorumlarında Neler var?

Yeni haftaya merhaba! Haftaya Balık yeni ayının etkisinde başlıyoruz! Balık yeni ayı kapanışlar yapmak ve içsel kararlar almak için güzel bir yeni ay! Balık Yeni ayının genel & burçlara etkisini burada bulabilirsiniz!

Haftaya başlarken Merkür yenice Koç burcuna geçmiş olacak ve bu etki ile birlikte hem zihnimiz hem de iletişimimiz yoğun olacak. Adımlar atmak ve yeniye başlamak için iyi etkiler devrede… Salı gününde Venüs Balık burcuna geçecek ve ilahi aşk, sevgi ve akış zamanı başlayacak!

Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, Ay – Merkür kavuşumunun etkisi ile hem zihnimiz aktif olacak hem de hızlı gelişmeler olabilecek. Beklediğiniz bazı haberler ve görüşmeler bugünlerde olabilir… Bugünlerde hızlı gelişmeler olabilir, beklenen ve hatta biraz da sürprizli gelişmeler yaşanabilir… Biraz gergin etkiler devrede birinin söylediği birşey sizi kızdırabilir ve savunmaya geçebilirsiniz…

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi ile daha çok maddi konular ve keyif konuları ön planda olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu etkisi ile kendimizi hem iyi hissedeceğiz hem de güzel, şanslı gelişmelere açık olacağız… Para harcamaya ve hatta seyahat halinde olmaya açık günler. Perşembe gününde yine Boğa burcu etkisi ile borsa, finans, yatırımlar konuları ön planda olurken sürprizli gelişmeler de olabilir. Yeme – içme ve keyif modu da yüksek olacak bugünlerde…

Cuma gününde ise İkizler burcu etkisi ile daha neşeli, dışa dönük ve iletişim ihtiyacında olacağız… Beklenen haberler gelebilir ve önemli bazı görüşmeler yapılabilir. Cumartesi günü de arkadaş görüşmeleri, eğitim, workshop gibi aktivitelere katılmak için iyi olacak. İletişimi ve konuşması bol bir haftasonu olacak… Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devreye girerken aile, çocuklar, eski arkadaşlarla ilgili konular aktif olacak!

Mart Ayı Burç Yorumlarını burada bulabilirsiniz!

Güzel bir hafta olmasını dilerim…. Yorumları önce yükseleninize sonra burcunuza göre okuyunuz!

Haftalık Burç Yorumları;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, kendinize, işlerinize ve görünüşünüze odaklanmak için iyi günler olacak. Önemli işlerinizi yapabilir ve başlayabilirsiniz. Pazar gününde Merkür burcunuza geçtiğinden hem hayatınız hem de iletişiminiz yüksek olacak bu hafta! Beklediğiniz haberler gelebilir ve girişimleri yapabilirsiniz!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve aklınızda parasal konular, borsa ve yatırım konuları da olacak. Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olurken bir yandan şanslı gelişmelere açık olacağız, güzel ve keyifli etkiler de devrede olacak! Haftanın en iyi ve şanslı günü Perşembe diyebiliriz. Yine Boğa etkisi ile yatırımlar ve parasal konular aktif olurken sürprizli bazı gelişmeler de olabilir! Bugün özellikle akşama doğru saatlerde gergin etkiler devrede olacak dikkat edin!

Cuma gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim daha ön planda olacak, kısa bir seyahat yapabilirsiniz, arkadaş görüşmeleri veya kardeş – kuzenlerle aktiviteler yapmak, buluşmak içinde iyi günler olacak! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler olurken eviniz ve aileniz ile ilgili konular da ilginizi isteyecek. Bir aile yemeği veya buluşması içinde iyi günlerdesiniz! Güzel bir hafta olsun! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, sizin bilinçaltı konularınızı ve bazı korkularınızı anlatan alan olduğundan rüyalarınıza dikkat edin, yine biraz daha içe çekilin. Yalnız kalmak, meditasyon ve bazı çalışmalar yapmak size iyi gelebilir… Bugünlerde beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden haberler gelebilir… Durumları koruyup yavaş ilerlemeniz gereken günler özellikle yükseleni Boğa olanlar için! Sert ve gergin etkilerde devrede özellikle haftanın ilk gününde!

Çarşamba gününde Ay burcunuza geçecek ve bu etki ile hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem de sizin için sürprizli ve güzel gelişmeler olabilecek. İyi ve şanslı gelişmelere açık 2 günlük süreç olurken Ay – Jüpiter kavuşumunun aktif olacağından ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir… Perşembe günü özellikle hem iyi hem de sürprizli etkiler içeriyor, ani kararlar alarak sürpriz girişimler de yapabilirsiniz!

Cuma gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim yoğun olurken parasal konular ön planda, para harcama odaklı bir gün olabilir! Yine parasal konularda girişimler ve görüşmeler için Cuma gününü kullanabilirsiniz. Cumartesi günü ise arkadaş görüşmeleri, buluşmaları ve iletişim için iyi olacak! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken iletişim, görüşmeler, kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konular da aktif olacak! Güzel bir hafta olsun. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Koç burcu etkisi ile hareketli başlıyoruz, sizin içinde sosyal çevrenizdeki aktivitelere katılabileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz günler olacak. Birilerinden fikir almak veya kendinize – işlerinize odaklanmak için iyi günler olurken yeniye adım atmak, niyet etmek veya bazı görüşmeler yapmak için iyi 2 günlük süreç olacak! Biraz daha ben ne istiyorum demek, hayallerinize ve planlarınıza odaklanıp içsel planlar yapmak için iyi günler.

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile biraz daha temponuz yavaşlayacak, keyif, yeme – içme modu aktif olurken aklınız ve zihniniz ise yoğun olacak… Perşembe gününde oldukça güzel bir etki olan Ay – Jüpiter kavuşumu sizi hem iyi duygulara sokabilir hem de beklenmedik güzel – şanslı gelişmeler olabilir… Yine bugünlerde Boğa burcu etkisi ile yeme – içme, sosyalleşme etkisi aktif olacak ayrıca aklınızda bazı finansal konular ve yatırımlar olacak!

Cuma gününde Ay’ın burcunuza geçmesi size iyi gelecek, enerjiniz yükselecek ve hareketleneceksiniz… Önemli gelişmeler, görüşmeler, bakım ve kendinize vakit ayırmak için iyi günler olacak! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken hem ailenizle görüşmek mümkün olacak hem de biraz alışveriş ile para harcamak! Güzel bir hafta dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz bu etki ile daha kendimize odaklanacağız, siz ise hayatınızda ne yöne gittiğiniz ve gitmek istediğinizi sorgularken yeni adımlar atma etkisi ön planda bir hafta olacak! Hareket halinde olmak ve girişimler yapmak mümkün bu günlerde, yine Balık yeni ayı etkisi ile birebir görüşmeler, seyahatler ve hukuksal konular ön planda olacak!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile sizin için arkadaş buluşmaları, sosyalleşme ve keyif yapma modu yüksek olacak. Yine Perşembe gününde Boğa burcunda Ay – Jüpiter kavuşumu yaşanacak ki bu etki iyi niyetler, dilekler, şanslı gelişmeleri getirebilir. Finans, borsa ve yatırımlarla ilgili konularda ön planda olacak! Perşembe akşamı sürprizli durumlar olabilir!

Cuma gününde İkizler burcu etkisi aktif olurken bazı önemli haberler gündeme gelebilir ve yine iletişim, konuşmalar da yoğun olabilir… Bugünlerde biraz dinlenmek ve yalnız kalmakta iyi gelebilir! Pazar gününde Ay’ın burcunuza geçişi ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, bakım, alışveriş konuları için iyi etkiler var. Güzel bir hafta olmasını dilerim. Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, bugünlerde kısa bir seyahat, uzaktan gelecek haberler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Koç etkisi ile daha kendinize ve isteklerinize odaklanabilirsiniz ve biraz hareketli günler olabilir. Yine bir hukuksal konu veya uzaklardaki kişilerden bazı haberler veya seyahat planları gündemde olabilir!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve keyif, yeme – içme odağı yüksek olacak. Yine borsa, finans ve yatırımlarla ilgili konularda ilginizi isteyecek! Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacak, bu güzel konumlama ile hem kariyer hem de hayatınızda sizin için önemli olan konular ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. Güzel bir haber almak veya adım atmak mümkün bu dönemde! İş ile bağlantılı birileri ile de görüşebilir ve hatta bazı önemli haberler alabilirsiniz!

Cuma gününde İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken sosyalleşmek ve grup aktiviteleri için iyi günler olacak! Birilerinden destek almak için iyi günler. Cumartesi gününde de arkadaş buluşmaları için iyi etkiler var. Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler etkiler devrede olurken sizin için biraz yavaşlama ve içe dönme vakti olacak. Güzel bir hafta olsun… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Balık burcunda yaşanan yeni ayın etkisi ile başlıyoruz sizin için ikili ilişkiler ve ortak işler ön planda olacak, yeni adımlar atabilirsiniz! Pazartesi gününde Koç burcu etkisi ile daha çok finans, yatırımlar, para konuları aklınızda ve gündeminizde olurken bazı hızlı gelişmeler yaşanabilir! Parasal konularda ve yatırımlarla ilgili konularda beklenmedik yerlerden bazı haberler gelebilir veya adım atma, yeni birşeye başlamakta aklınızda olabilir!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve daha çok keyif, yeme – içme modu aktif olacak… Sizin için uzaklar, seyahatler ve eğitimlerle ilgili konular ön planda olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacağından, güzel gelişmeler olabilir, uzaklardan bir haber gelebilir veya bir seyahat planı yapılabilir. Başvurular yapmak içinde iyi günler olacak. (pasaport, eğitim, iş vs)

Cuma gününde İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken, kariyeriniz ile ilgili konularda aktif olacak, önemli bazı görüşmeler yapılabilir. Cumartesi gününde de yine arkadaş buluşmaları veya iş anlamında size destek olabilecek kişilerle görüşmek mümkün! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin için arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılmak için iyi etkiler devrede… Güzel ve verimli bir hafta olması dileği ile… Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya yeni ay etkisi ile başlıyoruz ve pazartesi gününde Ay’ın Koç burcuna geçişi ile ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişiler ve görüşmeler aktif olacak. Odağınız daha çok başka kişiler ve onların söylediği – yaptığında olacak… Hızlı gelişmeler ve etkiler içeren 2 günlük süreç olacak, birilerinden destek almak, görüşmeler yapmak ve bunların sonucunda yeni birşeye başlamaya karar vermek mümkün! Eşiniz veya iş yerinde birebir çalıştığınız bir kişi ile ilgili bir durum aktif olabilir..

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek, yatırımlar, finans konuları ve keyif konuları ön planda olacak. Yine ortak para, miraslar konularında da gelişmeler olabilir… Perşembe gününde yaşanacak Ay – Jüpiter kavuşumu ile dilekler, niyetler için güzel bir gün olacak. Ne dilediğinize dikkat edin, gerçek olabilir. Bugünlerde keyif, yeme – içme modu da yüksek olacak… Sizin aklınızda parasal konular ve bazı yatırımlar olabilecek… Venüs’ün Balık burcuna geçişi ise sizin için hem ilahi aşk zamanını anlatacak hem de sağlık konularına dikkat etmek gerekecek bazı hassasiyetler tetiklenebilir!

Cuma gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için kısa bir seyahat konusu ön planda olabilir, arkadaşlarınız ile bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz! Yine bir başvuru yapma konusu da gündemde olabilir. Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olurken yine kendinizi ön plana koymak, etkinliklere katılmak için iyi etkiler devrde! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, biraz daha kendimize ve işlerimize odaklanırken sizin için çalışma, üretme, alışveriş ve birşeyleri halletme modu da yüksek olacak! Bu 2 günlük süreçte hızlı gelişmeler olabilir ve hareket halinde olmanız gerekebilir… Yine sağlığınıza dikkat etmek gereken günler kendinizi ve işleri çok zorlamayın!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular ön planda olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu güne iyi enerjiler saçacak. Dileklere ve niyetlere dikkat edin gerçek olabilir… İkili ilişkiler, birebir görüşmeler veya eşiniz – sevgiliniz ile vakit geçirmek, keyif yapmak için iyi günler olacak.

Cuma gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim aktif olurken eski arkadaşlarla buluşmak veya haberleşmek için iyi günler. Yine parasal konular, yatırımlar ve bazı yeni girişimler söz konusu olabilir bugünlerde. Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler devrede olacak, kısa bir seyahat yapmak veya uzaklardan haber almak – birilerinin gelmesi mümkün! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz daha hareket halinde olacaksınız ve aşk, çocuklar, hobiler & eğlence konuları aktif olacak… Kendinize, gezmeye ve bazı aklınızdaki projelere vakit ayırabileceğiniz günler olurken çocuğu olanlar için onlarla ilgili konulara ve işlere vakit ayırmak gerekebilir! Yine bu geçiş aşk, projeler ve bazı işleri – kişileri gündeme getirebilir. Hızlı ilerleyeceğim derken bazı şeyleri gözden kaçırabilirsiniz! Balık yeni ayı etkisi ile köklü bazı kararlar ve girişimler yapabilirsiniz!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve biraz daha sağlık konuları, çalışma, üretme, evin işlerinle ilgilenme ve evde keyif yapma konuları ön planda olacak! Borsa, finans ve yatırımlar konuları da ön planda olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacağından güzelliklere, yardımlaşmaya, dileklere vakit ayırmak için güzel bir gün olacak. Perşembe akşamı ise sürprizli etkilere açık olacak!

Cuma gününde devreye girecek İkizler burcu etkisi ile ise ikili ilişkiler, birebir yapılan işler ve eşiniz, sevgiliniz ile ilgili konular aktif olacak… Birilerinden destek almak, birebir yapılan danışmanlıklar için iyi etkiler devrede. Cumartesi gününde sevdiğiniz kişi ile biryerlere kaçmak isteyebilirsiniz! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken parasal konular, yatırımlar, aklınızda olacak. Yine aile ve çocuklar konuları da bugünün gündeminde… Güzel bir hafta olmasını dilerim.Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık Burç Yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Balık burcundaki yeni ay etkisi ile başlıyoruz. Pazartesi gününde Koç burcu etkisi ile daha aktif ve hareketli oluyoruz. Aileniz ve sevdikleriniz ile ilgili konular ön planda olurken onlarla görüşmeniz veya eviniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir! Bugünlerde işlerinizi yapmak için koşturmanız ve bazı hızlı gelişmeler olması mümkün!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve aklımızda finans, yatırımlar konuları olacak. Perşembe gününde güzel de bir kavuşum olacak gökyüzünde, Ay ile iyicil gezegenimiz Jüpiter kavuşacak ve bu kavuşum şans, dilek ve iyilik kapılarını açacak! Boğa etkisi sizin için aşk, çocuklarla ilgili konular, hobiler, eğlence ve bazı aktivitelere – workshoplara katılmak için iyi etkiler getirecek!

Cuma gününde ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda, işiniz ile ilgili konularda önemli görüşmeler olabilir ve iletişim yoğun olabilir. Yine eviniz ve düzeni ile ilgili konularda ön planda olacak! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin için ikili ilişkiler, evlilik ve sevdiğinizle vakit geçirmek için iyi etkiler devrede olacak… Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık Burç Yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Koç burcu etkisi ile başlıyoruz, daha hareket halinde olabileceksiniz… İletişim, haberleşme, seyahatler konuları ön planda olacak… Hareketli ve hızlı etkiler devrede önemli bazı gelişmeler olabilir, sonuç alabilirsiniz… Kardeşlerle ilgili bazı konular, kısa bir seyahat ve bazı önemli görüşmeler, iş birlikleri olabilir bugünlerde… Yeni ay etkisi ile yeni bir iş birliği, parasal konuda adımlar atmak mümkün olacak haftanın ilk 2 gününde!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve eviniz, ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Yine borsa, finans, yatırımlar ve keyif konuları aktif olurken yeme – içme odağı da yüksek olacak… Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu olduğundan güzellikler içeren bir gün olacak, dileklerinize, niyetlerinize odaklanın!

Cuma gününde İkizler burcu etkisi ile iletişim, konuşmalar, görüşmeler ön planda! Sizin için proje bazında yapılan işler, yaratıcı projeler aktif olacak. Cumartesi gününde ailenizle güzel vakit geçirebileceğiniz ve bir sofra etrafında toplanıp keyif yapabileceğiniz günler olacak… Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal etkiler aktif olurken sizin aklınızda bazı parasal konularda olacak. Güzel bir hafta olsun… Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya burcunuzda yaşanan yeni ay etkisi ile başlıyoruz, sizin için tam bir yenilenme, yeni kararlar alma ve eskiyi geride bırakma zamanı!

Pazartesi gününde Ayın Koç burcuna geçişi ile daha hareketli oluyoruz, sizin aklınızda ve gündeminizde ise daha çok parasal konular ve sahip olduğunuz şeyler olacak… Hızlı ve hareketli günler olurken, bazı görüşmeler ve önemli haberler de ön planda olabilir. Yeni ayın etkisini de yoğun olarak hissedeceğimizden yeni adımlar atmak ve girişimler yapmak için koşturmak mümkün!

Çarşamba gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bugünler sosyalleşmek, arkadaş buluşmaları ve onlarla keyif yapmak için harika günler olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu niyetlerinize odaklanmak için iyi etkiler getirecek. Yine Şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz bugünlerde yolunuza gelen konulara ekstra dikkat edin! İletişim, işbirilikleri, seyahatler ve eğitimler için iyi günler olacak.

Cuma gününde İkizler burcu etkisi devrede olacak ve önemli bazı yatırımlar, eviniz ile ilgili konular ve alım – satım konuları ön planda olacak. Cumartesi gününde aile ve eviniz ile ilgili konular ilginizi isteyecek! İletişim ve görüşmeler de ön planda! Pazar gününde devreye girecek Yengeç burcu etkisi ile daha duygusalız ve geçimişle ilgili konular ön planda olurken, hem aşk hem de çocuklarla ilgili konularda aktif olacak… İyi haftalar.. Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

2024 Yılı burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

#Haftalık Burç Yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir