Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

2

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Eylül Ayı Burç Yorumları – Koç

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Koç & Yükselen Koçları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, yükselen yöneticinizin geçen ayın sonlarında düze dönmesi ve bu ayda eski hızına kavuşacak olması ilerlemeyi seven Koçlar için gerekli zemini hazırlıyor! Ayın 3’ünde ve 4’ünde önemli bir anlaşma imzalamanız ya da bir proje ile ilgili önemli bir görüşme yapmanız mümkün. Sonlanan işler ve bitmesi gereken bazı durumlar da bugünlerde gündeminizde olabilir.

9 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay iş alanında yeni bir başlangıcı getirebilir, bu yeni bir ekibe geçmek veya iş yerinde bir yer değişikliğini anlatabilir. Yeni Ay ile birlikte beklediğiniz önemli bir haberde size gelebilir. Yine bugün Venüs’ün Akrep burcuna geçişi parasal konularla ilgili önemli bir dönemi başlatırken sizin içinde bazı beklenmedik gelişmeler ve ani haberler bu birkaç günde karşınıza gelebilir. Para konularında hareket etmek ve hatta hayatınızla ilgili diğer birçok konuda karar almak veya girişim yapmak için 11 Eylülde Mars’ın Kova burcuna geçmesini bekleyebilirsiniz. Bir burcun son derecelerinde bulunan bir gezegen kriz göstergesidir ve bazı bitişleri anlatabilir. 11 -12 Eylülde ani bir kazanç veya kayıp söz konusu olabilir, özellikle borsa ve döviz ile ilgili konularda dikkatli olun. 13 Eylül sizin için para konularında ayın en şanslı günü olabilir.

6 eylülde Merkür de Başak burcuna geçecek, yönettiği alanda ilerleyecek olan Merkür iş alanında hareketli, bol iletişimli ve organize olacağınız bir dönemi anlatacak. Eğer ekip kurmak istiyorsanız bu dönem sizin için son derece verimli olacaktır.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için ikili ilişkiler alanında önemli bir dönemi başlatacak, görüştüğünüz birisi ile ciddi bir ilişki fikirleri kafanızda oluşabilir. 22 Eylülde Terazi burcuna geçen Merkür de ikili ilişkiler alanında güzel, muhabbetli ve olumlu gelişmeler yaşanacak bir döneme işaret ediyor. Bu hem ilişki anlamında olabileceği gibi iş anlamında da ikili ilişkiler ve arkadaşlıklar size güzel kapılar açabilir.

25 Eylülde burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek ve bugüne kadar yaptığınız işlerin ve girişimlerin sonuçlarını görebileceksiniz. Bu günlerde biraz gergin olabilirsiniz ama sabırsızlanmayın çünkü takip eden haftalarda beklediğiniz işlerin sonuçları veya kazançları size geliyor olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay yaşamanız dileği ile…

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir