Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

2

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Eylül Ayı Burç Yorumları – Boğa

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Boğa ve Yükselen Boğaları Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli bir Eylül ayından Merhaba, Boğalar için Eylül ayı iş konuları, çalışma hayatı ve ekip arkadaşları ile ilgili konular odakta olarak başlıyor olacak, 9 Eylülde Venüs’ün TAkrep burcuna geçişi ile birlikte ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları gündeme gelecek ve uzunca bir süre de gündemde kalacak.

9 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay aşk konularında yeni bir dönemi açacak Boğalar için, zihin son derece yoğun olacak ve bu konularla ilgili planlamalar, yani başlangıçlar söz konusu olacak.  Yine bu yeni ay çocuğu olanlar için yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak eğer başlamayı düşündüğünüz yeni bir proje varsa da bu dönem son derece iyi olacak.

Mars 11 Eylüle kadar Oğlak burcunun son derecelerinde gezecek. Bir burcun son derecelerinde bulunan bir gezegen kriz göstergesidir ve bazı bitişleri anlatabilir. Bu durum sizin özellikle uzaklarla yapılan işler, hayata bakış açısı ve yurtdışı ile ilgili konuları etkileyecekken Mars sizin evlilik ve arkanızdan çevrilen işler alanını da yönettiğinden bu dönemde bilginiz dışında olan bazı krizli durumları anlatabilir. Bu durumlar 25 Eylülde Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile su yüzüne çıkabilir ve sizin bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir.

6 eylülde Merkür de Başak burcuna geçecek, yönettiği alanda ilerleyecek olan Merkür yine bu hareketini sizin aşk, çocuklarla ilgili konular ve yaratıcı projeler alanınızda yapacak ve size oldukça hareketli bir dönemi getirecek. Bu dönemde bu konularla ilgili birçok planlama ve görüşmeler yapabilirsiniz.

11 Eylül sonrasında kariyer konularında güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. 23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi de iş alanınızda, iş yerinizde güzel gelişmeleri size getiriyor olacak. 22 Eylülde Terazi burcuna geçecek Merkür de bu alanda size destek veriyor olacak. İşin parası ile ilgili konular özellikle odakta olacak.

25 Eylülde Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay hem sağlıkla ilgili konuları, hem de bugüne kadar bilinçaltınızda yatan ve sizi engelleyen korkuları tetikleyecek. korktuğunuz ve sizi hayatta ilerlemekten engelleyen şeylerin çokda fazla korkmaya değer olmadığını anlayabilirsiniz. Sizden saklanan ve bilginiz dışında dönen bazı dolaplarda önünüze gelebilir ve sizi bazı kararlar almaya itebilir. Boğalar önemli değişimler yaşayacakları bir zaman diliminden geçiyorlar isteselerde istemeselerde hayatlarındaki birçok konu yenilenecek. Eylül ayı önümüzdeki aylar arasında en iyi etkileri içeren ay o yüzden hayatınızda birçok konu ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz bu ay. Güzel bir ay olmasını dilerim

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir