Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

28

Mayıs 2019

0

YORUMLAR

Haziran ayı burç yorumları – Boğa burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayına başlarken yaşayacağımız İkizler yeni ayı Boğa burçlarına para konularında yeni başlangıçlar yapma fırsatı getirecek. Yeni bir iş, bir anlaşma veya ekstra para kazanabilecekleri bazı kapılar ve girişimler bu dönemlerde yapılabilir.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu etki sizin iletişim, anlaşmalar, eğitimler ve kardeşler alanınızda olacak. Zihniniz bu ayın ilk yarısında bu konularla uğraşıyor olacak. Bu alanlarda yoğun iletişim ve konuşmalar söz konusu olabilir. 9 Haziranda Venüs Boğa burcundan çıkarak İkizler burcuna geçecek, bu geçiş yine parasal konularla ilgili güzel gelişmeleri gündemimize getirebilecek. 12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık aslında önümüzdeki ayda gerçekleşecek tutulmaların ön gösterimi gibi. Boğalar için bu hareket yine iletişim, eğitim, anlaşmalar ve akrabalarla ilgili konuları anlatan alanda olacak. Bu konularda restleşmeler ve mücadeleli durumlar söz konusu olabilir.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay oldukça enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızda ortak para alanınızda olacak, bankalarla ilgili konular, ailenin parası veya ortak yapılan işlerin parası ile ilgili konularda önemli gelişmeler bu dönemde söz konusu. Parasal konuları iyi kullandıysanız bu dolunay size güzel gelişmeler getirebilir ama eğer haksızlıklar yaptıysanız bu dolunay size kayıplar olarak dönebilir. Ne de olsa geri harekette olan Jüpiter eski hesapların kapısını açıyor olacak.

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, Haziran ayını Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile bitiriyoruz ki bu etki de sizin aile, ev ve gayrimenkul alanınızı hareketlendirecek. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için sevgili Boğalar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir