Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

28

Mayıs 2019

0

YORUMLAR

Haziran ayı burç yorumları – Koç burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayına İkizler burcunda yaşayacağımız yeni ay ile giriyoruz, bu yeni ay iyi etkiler içeren ve kuvvetli bir yeni ay olacak. Bu yeni ay Koç ve yükselen Koçların iletişim alanında olacak, yeni bir eğitime başlamak veya bir sözleşme imzalamak bu dönemde söz konusu olabilir. Yine bir seyahat planı ve düşünce sisteminde bir yenilenme ve yeni başlangıçları da anlatıyor olacak bu yeni ay.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu etki sizin ev, aile, gayrimenkul alanınızda olacağından bu konularla ilgili yüksek iletişimin olduğu bir dönemi anlatacak. 9 Haziranda Venüs Boğa burcundan çıkarak İkizler burcuna geçecek, bu geçiş yine sözleşmeler, yapılan anlaşmalar ve eğitim konuları ile ilgili güzel gelişmeleri getirebilecek. 12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık aslında önümüzdeki ayda gerçekleşecek tutulmaların ön gösterimi gibi Koçlar için bu hareket aile ve kariyer alanında olacak, yani eviniz – haneniz ile ilgili önemli kararlar, yine iş yeri ile ilgili önemli kararlar ve restleşmeler yaşanması mümkün. Bu yıl özellikle yükselen Koçlar hem ev hem de iş değişikliği yapabilirler.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunayda enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızdaki uzaklar, yüksek eğitimler alanınızı etkileyecek, yurtdışında eğitim ile ilgili konular veya yurtdışı ile yapılacak işler ve seyahatler bu dönemde gündeme gelebilir.

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, Haziran ayını Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile bitiriyoruz ki bu etki de sizin aşk alanınıza güzel gelişmeleri getirebilecek. Umarım güzel bir ay olur sizin için Koçlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir