Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

7

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

07 07 Bugünün Numerolojik Anlamı!

Yazar , Kategori Astroloji

Numerolojik

Bugün oldukça yüksek enerjiler var bakalım günün numerolojik anlamı neymiş?

7 rakamı astroloji de ikili ilişkiler ile ilgili alandır, Alma – verme dengesi, dengeyi tutturmakla alakalıdır. Yine adaletle ve herşeyin bir dengede yapılması ile de… Numerolojik anlamını da aşağıda paylaşacağım, (Numeroloji de Yengeç burcu ile alakalı olması ve gezegenlerin Yengeç burcunda olması ve burada yaşanan tutulmalar ile birlikte birleşince manidar) bakalım bugün bize ne hediyelerle geliyor?

7 RAKAMI

Gezegen: Neptün

Ana temalar: Sihirli güçlerle ve ilahi olanla alakalıdır.

Burçlar: Yengeç ve Balık burçlarının şanslı rakamıdır.

7 Rakamı: Mükemmellik, güvenlik ve hayal gücü ile alakalıdır. Ezoterik bilgiler ile alakalıdır. Hayal gücünün aktive edilmesi ile alakalıdır. Bilinçli bir şekilde ve farkındalığımızı artırarak ve bunu kullanarak hayatımıza çekmek istediğimiz şeylere odaklanmamız, hayal etmemiz ve çekmemiz ile alakalıdır.

Eğer bu rakam sık sık karşınıza çıkıyor ise odaklanmanız gerektiğini söylüyordur, bazı göremediğiniz şeyler olabilir, farkındalığınızı kullanın, odaklanın ve kaçırdığınız şeyleri hissedin. Evrenle iletişiminizi artırın ve işaretleri fark edin.

Burçların uğurlu rakamları neler derseniz bu yazımı okuyabilirsiniz..

Yaşam yolu numarası hayatınızla ilgili önemli bilgiler verebilir videomu izlemek için tıklayınız… https://youtu.be/7s_i1lQMJIw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir