Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

28

Ağustos 2019

0

YORUMLAR

Eylül ayı burç yorumları .3

Yazar , Kategori Astroloji

blogger image 267950338

Koç, Boğa, İkizler burcu yayınlandı okumak için sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Yengeç, Aslan ve Başaklar okumak için buraya tıklayınız..

Terazi ve Yükselen Terazileri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli sizin için güzel bir Eylül ayından Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz, bakalım yeni ay etkisindeki bu ay size neler getirecek?

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin için biraz üstü kapalı konuları, sağlık konularını ve daha çok geri çekilme ve planlama yapmayı anlatıyor. Yine sağlık konuları da bu dönemde gündemde olabilir. Bu yeni ay döneminde yeni girişim yapmasını tavsiye etmeyeceğim tek burç yükselen Teraziler, size ay sonunu beklemenizi öneririm çünkü ay sonunda sizin burcunuzda olacak yeni ay size çok daha iyi gelecek. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin yine hem sağlık hem de iş yerindeki konularınızı aydınlatacak. Biraz gergin etkilerde içeren bir dolunay olduğundan iş yerindeki kişilerle, konuşmanıza, iletişiminize dikkat edin, arkadan söylenilen bazı lafların duyulması sıkıntı yaratabilir. Yine bu günde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz. Bu dolunay iş yerinde bir projenin bitişini gösterebileceği gibi, günlük rutininizde bazı değişimlere de yol açabilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin ev, aile ve gayrimenkul konularınızı etkiledi, bu konularda bir süredir istediğiniz gelişmeleri elde edemedi iseniz Eylül ayında gelişmeler ufak başlayacak. Yükselen Teraziler için evlilik, ev değiştirme, ev alım – satımı konuları önümüzdeki 1 yıl daha çok aktif olacak.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için yılın en güzel dönemini başlatacak, doğum günü vaktiniz geldi güzel Teraziler! 28 Eylül’de burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile birlikte hayatınızda birçok konuda adım atabilirsiniz. Yeni bir iş, ilişkide güzelleşme veya yeni bir ilişki, para konuları, katılınacak kurslar aklınıza ne gelirse ilerlemek için adım atın, yılın en güzel zamanındayız. Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Akrep ve Yükselen Akrepleri Eylül ayında neler bekliyor?

Hareketli ve çalışma odaklı bir aydan Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz….

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre, ait olunan gruplar ve dernekler alanınızı etkiliyor. Bazı gruplara üye olabilirsiniz veya üye iseniz orada yoğun bir çalışma temposu olabilir. Yine sosyal çevreniz çok hareketlenebilir ve birçok katılmanız gereken aktivite ve projeniz olabilir. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay size bir aşk getirebilir? Arkadaşınız olan bir kişi ile bir yakınlaşmanız olabilir, veya adı konmamış bir ilişkide ilerleme kaydedebilirsiniz. Yine bu dönemde eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili konularda gelişmeler veya bir bebek haberi de alabilirsiniz. Dolunay gününde Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz, özellikle ilişki alanınız olduğundan konuşmalar tatsız yere gidebilir.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki sizin hem sözleşmeler alanınızı yönetiyor ve bu alanda oluyor eğer eğitim ile ilgili bir konu gündemde ise biraz zorlanabilirsiniz, eğer işler alanında bir tıkanıklık yaşadıysanız bu düze dönüş güzel bir ilerleme ve yapılandırma sürecini anlatacak. Yine ev, aile, gayrimenkul alım – satım alanını da tıkayan bir etkiydi bu o yüzden bu alanlarda açılmalar yaşanması söz konusu!

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi sizin için daha dikkat etmeniz gereken bir süreci başlatacak, özellikle yükselen Akrepler için geçerli bu etki. Bu dönemde adım atarken 2 kere düşünün ve herşeyi iyice araştırın. 28 Eylül’de bu alanda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay ile birlikte özellikle sağlık alanında yapılandırmalar ve bir iyileşme süreci yaşayabilirsiniz. Kendi içinize çekilmek ve projeler yapmak için iyi bir dönem… Güzel bir ay geçirmeniz dileği ile…

Yay ve Yükselen Yayları Eylül ayında neler bekliyor?

Yılın şanslısı Yaylar için yine harika bir aya başlıyoruz! Hareketli ve çalışma odaklı bir aydan Merhaba! Eylül ayına 30 Ağustos’ta Başak burcunda yaşayacağımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz….

30 Ağustosta Başak burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin kariyer alanınızı etkileyecek ve işlerle yoğun bir süreci başlatacak. Yeni projeler, kendinizi daha ön plana koyacağınız ve gözönünde olacağınız durumlar bu yeni ayla birlikte mümkün. İşinizde parlamanız ve yeni projelerle öne çıkmanız için harika bir zaman dilimi. Yine evliliğiniz ile ilgili de güzel bir dönemi bu yeni ay başlatabilecek. Yeni ayın etkilerini detaylı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

14 Eylülde Balık burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ise sizin gündeminize temel atmaya çalıştığınız konuları, aileniz ve kökleriniz ile ilgili bazı konuları getirecek. Yine bu dolunayın gündeminde eviniz, ev alım satım konuları da olacak. Bu dolunay döneminde anne – babanız ile ilgili bazı konularda gündeme gelebilir. Dolunaylar birşeyler ektiğimiz konuların sonuçlarını getirir, özellikle yılın ilk 2 ayında yaptığınız veya planladığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz bu dolunayla. Sadece dolunaya yakın zamanlarda ve özellikle Dolunay günündedikkat etmek gereken Başak burcunun son derecesinde olan Merkür ve Venüs. Bu etki kritik gelişmelere açık yapıyor bizi, iletişimde dikkatli olmak gereken bir gündeyiz.

Karmanın Lordu Satürn uzun süredir geri gitmekte idi, 18 Eylülde durağan hale geçen Satürn, 20 Eylülde düz hareketine başlayacak. Bu etkinin detaylarını bu linkten okuyabilirsiniz. Bu etki özellikle yükselen Yayların para alanını etkiliyor, size para getirecek projeler son dönemde ilerleyemedi iseniz bu düz hareket size yardım edecek. Bu yıl Yaylar için para konularını öğrenme, para kazanma yöntemlerinde değişiklikler yaşama ve yenilenme dönemi. Tam bir yapılandırma yılından geçiyorsunuz ve para ile ilgili birçok şey hayatınızda değişecek.

23 Eylül de Güneşin Terazi burcuna geçişi ise sizin için hayaller ve umutlar alanını etkileyecek. Hep hayal ettiğiniz yapmaktan çekindiğiniz şeyler varsa bu konular bu günlerde ve özellikle 28 Eylül’de Terazi burcunda yaşanacak yeni aydan sonra gündeme gelecek. Bu dönemde sosyal çevreniz çok aktif olacak, arkadaşlarınızdan güzel destekler alacaksınız ve tam bir sosyal kelecek olacaksınız. Yine güzellike, moda ile ilgili konularda gündemde olacak. Şansınızın ve kendinizin parladığı harika bir ay olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir