Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

2

Mart 2020

0

YORUMLAR

Kova & Yükselen Kova #Mart Ayı Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

burç yorumu

KOVA & YÜKSELEN KOVA MART AYI YORUMU:

Kova burçları için son derece önemli bir ay, kendileri ile ilgili önemli kararlar, iletişim ve para konuları yoğun olarak gündemde olacak. Ay başlangıcında para alanınızda geri giden Merkür yüzünden aklınız bir hayli karışık olacak, parasal konularda ilerlemekte zorlanma ve gündeme gelen eski konular olabilir. Merkür 4 Martta kısa bir süreliğine burcunuza geçecek ve 10 Marta kadar bu alanda geri gidecek. Bir süreliğine sizi geçmişe götürecek, bu dönemde ilerlemekte zorlanma yaşayabilirsiniz sizin için en önemli ve iyi dönem 10 –  16 Mart arası olacak ki 16 Martta Balık burcuna geri dönecek Merkür yine para konularını odağınıza getirecek.

Venüs 5 Martta burç değiştirerek Boğa burcuna geçecek, bu etki sizin ev, aile, gayrimenkul, alım – satım konularınızı aydınlatacak, bu konularda harika gelişmeler bu ay mümkün. Venüs para konularını da anlattığından hep hayal ettiğiniz bir evi almak veya taşınmak ile ilgili güzel gelişmeler bu dönemde mümkün. Özellikle 5-9 Mart arası sürpriz gelişmelere açık etkiler var, bu dönemde hem aile içinde hem de evlilik ile ilgili sürpriz durumlar oluşabilir.

9 Mart akşamında Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin ortak para, bankalarla ilgili konular ve ortak işler alanınızı aydınlatacak. Bir süredir yavaş giden işleriniz bir anda bu dolunay sonrasında hızlanmaya başlayacak. Bu konularda hızlı gelişmeler, ve para ile ilgili bir konunun sonuçlanması söz konusu.  Yine de hayatınızla ilgili önemli konularda hemen karar ve tepki vermeyin, 13-15 Mart civarına kadar önemli konuların üzerinde düşünün.

20 Martta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak ve bu etki yükselen Kovaların iletişim alanınızı aydınlatacak.  24 Martta Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile bu etki daha da yoğunlaşacak, yeni aylar yeni başlangıç zamanlarını anlatsa da bu yeni ay önce kalp kırıklıklarını ve kendimize güvensiz olduğumuz alanları açacak. Bu dönemde iletişiminizin yoğunlaşması, bir sözleşme imzalanması ve yapılacak birkaç kısa seyahat söz konusu. Size özel önemli bir etki ise 22 Martta Satürn’ün burcunuza geçişi olacak, hayatınızda kökten değişiklikler yapacak bu etki bu giriş ile ilk sinyalleri verecek nelerin değişmesi gerektiği ile ilgili, eski ve sağlam olmayan her şeyin hayatınızdan çıkması mümkün. Tam bir yenilenme dönemine başlıyorsunuz ve değişimle ilgili ilk sinyaller ise bu dönemde atılıyor. Bu konuda ayrıca bir yazı yayınlayacağım.

31 Martta Mars’ın burcunuza geçişi ile ayı kapatıyoruz bu etki hayatınızı oldukça hareketlendirecek. 31 Mart günü biraz sert etkiler içerdiğinden kazalara ve sakarlıklara bugün dikkat edin. Güzel bir ay olmasını dilerim… Kova burcu #Mart ayı yorumunu ve 2020 yılı yorumunu aşağıda paylaşıyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir