Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Mayıs 2020

0

YORUMLAR

Boğa Burcu Haziran Ayı burç Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

taurus

Sevgili Boğalar & Yükselen Boğalar, Haziran ayına Mayıs sonunda İkizler burcunda yaşadığımız yeni ayın etkisinde başlıyoruz. Bu yeni ay sizin parasal konuları anlatan alanınızı son derece hareketlendirdi. Haziran ayı son derece hareketli olacak, bir yandan tutulmalar diğer yandan da gezegen gerilemeleri çok aktif, bakalım sizin hangi hayat alanlarınız etkileniyor?

Bildiğiniz üzere Mayıs ayında başlayan Venüs gerilemesi, Jüpiter gerilemesi ve Satürn gerilemesi bu ayda devam ediyor, bunlar etkileri uzun gerilemeler ama iyi haber Venüs bu ayın sonuna doğru düz harekete geçecek. Bu ay Merkür gerilemesi de bu gerilemelere katılacak.

Ayın başında 3 Haziranda güzel bir etki aktif olacak, Güneş ile geri giden Venüs İkizler burcunda kavuşum yapacak, bu etki kalpten geçen dileklerin ve duaların kabul olabileceğini gösteriyor. Sizin içinde parasal konularla ilgili güzel bir gelişme veya haber söz konusu olabilir.

5 Haziran ayın en önemli günlerinden birisi nedeni de daha önceden de bahsettiğim Yay burcundaki Ay tutulması bugün gerçekleşecek. Artık Yengeç – Oğlak aksındaki tutulmalar bu yaz itibari ile sona eriyor ve yeni tutulma serisi İkizler – Yay aksında başlıyor. Bu etki özellikle yükselen Boğalar için ortak para, bankalar, miraslar, yatırımlar ve eşin parası konularını anlatan alanı aktif ediyor. Bu konularla ilgili önemli bir gelişme, bir karar, beklenmedik bir para gelişi veya ortak bir işin sonlanması gibi durumlar oluşabilir. Tutulmalar önümüzdeki 2 yıl boyunca sizin para alanınızda olacağından birçok değişim ve gelişmeler bu alanda yaşanacak. Maddiyatı seven ve sıkı sıkı tutunan Boğalar artık sadece maddiyat için değil, istedikleri ve keyifle kazanacakları işlerden kazanç yoluna girecekler.

11-13 Haziran Balık burcunda Mars – Neptün kavuşumu yaşanacak her burcun dikkat etmesi gereken günler olacak çünkü ciddi bir belirsizlik ve sis – pus getirecek önümüze bu durum.  Yön seçmekte zorlanma, aldanma, yanlış yola sapma söz konusu bugünlerde. Sizin içinde sosyal çevre ve hayaller alanında olan bu etki, arkadaş çevresinden birinin sizi aldatması, yalan söyleyerek paranızı alması veya sizi olmayacak bir işe sokması olarak yansıyabilir. Bugünlerde önünüze önemli işler gelirse biraz daha dikkatli olmanızı ve şüphe ile bakarak araştırma yapmanızı tavsiye ederim.  

18 Haziran Merkür Yengeç burcunda gerilemeye başlayacak, bu geri hareket 12 Temmuza kadar devam edecek. Genel anlamı ile iletişim aksaklıklarını, yaptığınız işlerin üzerinden geçme, geri çekilip düşünme zamanını anlatan Merkür gerilemesi bu sefer bizi biraz nostaljikte yapabilecek. Geçmiş, eskiler, eski arkadaşlar, sevgililer ve işler gündemde olacak. Sizin iletişim alanınızda olan bu gerileme, kardeş – kuzenler gibi yakın akrabalarla olan bir anlaşmazlık durumunu ortaya çıkarabilir. Yine eski bir konunun tekrar açılması da bu dönemde mümkün. İletişimde bu dönemde çok dikkatli olmalı ve empati yapabilmelisiniz.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sabah saatlerinde bir Güneş tutulması – yeni ay gerçekleşiyor. Bu yeni ay ve tutulma sizin iletişim, seyahatler ve akrabalarla ilgili konular alanınızı anlatıyor. Bu serisinin son tutulması olduğundan artık bir karar vermek zamanı olacak. Bazı şeyleri geride bırakıp kendinize yeni bir yol çizme vakti geldi sanırım!   

24 Haziranda ise Venüs gerilemesi sona erecek, bu hepimiz için iyi bir haber çünkü Venüs genel olarak ilişkiler, aşk ve para konularını temsil ettiğinden hepimiz için bir duraklama dönemini anlatıyordu. Boğaların burç yöneticisi olduğundan dolayı ise hayatlarının her alanı biraz etkilendi, eski konular, eskiye özlem gündeme geldi, ilerlemek ise bu dönemde zor oldu, şimdi ise daha kararlı olacaksınız.

28 Haziranda Mars Koç burcuna yani yöneticisi olduğu burca geçecek, bu hepimiz için hızlı bir dönemi başlatacak. Mars Koç burcunda çok uzun süre kalacak sebebi de bu alanda bir geri harekette yapacak olması  (10 Eylül – 13 Kasım Retro bu alanda) Bu geçiş sizin biraz kapalı alanınızda olduğundan mücadeleniz dışarı ile değil daha çok kendi içinizde olabilir. Bilinçaltınızda bir yenilenme, korkularınız ile yüzleşme, daha cesur olma ve kapalı kapılar ardında planlamalar yapma vakti! BU dönemde çok içsel gelişim yaşayabilirsiniz ve biraz daha işlerinizi kapalı kapılar ardında yürütüyor olabilirsiniz. Büyük projenizin hayata geçmesi için biraz daha vakit var sanki sevgili Boğalar. Tutulmalar, gerilemeler derken enteresan bir ay yaşayacağız, sabırlı Boğalar bu dönemi de en güzel şekilde geçeceklerdir.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir