Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

5

Temmuz 2020

0

YORUMLAR

Güneş Sirius Kavuşumu! Çok özel bir astrolojik etki!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji

Astrolog olarak bizim görevimiz size hem iyi hem de dikkat etmeniz gereken etkileri aktrmak. Şimdi güzel bir astrolojik etki haberim var!

Sabahki günlük astrolojik etkiler yazımda güzel bir etki var gökyüzünde diye bahsetmiştim, gün boyunca etkin ama akşam saatlerinde en aktif olacak bir etki Güneş’in #Sirius sabit yıldızı ile kavuşumu. Bu yıldız iyicil doğada bir yıldızdır, dokunduğu sıradan şeyleri kutsal ve sihirli bir hale getirebilir. Şöhret, başarı ve ün vermeye eğilimli bir yıldızdır, toplum için yapılan işlerde de başarı verir. Eğer yapmak istediğiniz önemli işleriniz varsa bugün adım atmak veya niyet etmek size güzel getiriler sağlamasına yardımcı olabilir.

Tabii bu kavuşumu yorumlarken şunu da unutmayalım, gökyüzünde yenice bir dolunay – ay tutulması yaşadık, bu tutulma aslında eskiyi bırakmakla alakalı, yeniye geçmek, çağa ayak uydurmak, eski ve bizi ilerletmeyen sistemlere veda etmekle alakalı. Ön yargılı olmamak, esnek düşünebilmekle alakalı. O yüzden bugün yapılabilecek en harika şey, eski, eskimiş, bana ve çevreme artık hizmet etmeyen, bitmesi gitmesi gerekenleri bırakmaya, yerine hayrıma olan, beni yükseltecek, bolluğumu, mutluluğumu artıracak yenisi gelsin diye niyet etmek!

Astrolojik etkileri poziif çalıştırmak elinizde; İyi enerjide olmak, iyiyi düşünmek ve çağırmak size fayda getirir, hep söylerim ne kadar saf, temiz enerjide iseniz, kıskançlıktan, dedikodudan, yalandan uzak iseniz evrenin saf enerjilerini o kadar kendinize çekersiniz. Bugünün güzel enerjileri de sizinle olsun ve güzel gelişmeler, mutluluk, sevgi kalbinize dolsun! Olmaz denenler olsun, mucizeler evimize, elimize gelsin… Oğlak tutulmasının genel & burçlara etkilerini okumayanlar yazıma buradan ulaşabilirler!

astroloji
Astrolojik olarak güzel bir etki tutulmayla beraber geliyor! Güneş – Sirius yıldızı kavuşumu

Oğlak burcunda yaşayacağımız ay Tutulmasının etkilerini izlemek isterseniz videomun linki burada… https://youtu.be/H2a5kScU9wk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir