Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

4

Aralık 2020

0

YORUMLAR

Günün Astrolojik Durumu!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 2 1

Astrolojik olarak Cumartesi gününde neler var?

Haftasonuna merhaba! Güne Ay #Aslan burcunda başlıyoruz, aslında hareket ihtiyacında olduğumuz bir gündeyiz ateş elementi etkisi ile ama ironik bir şekilde evlerde oturmamız gerekiyor.

Aslan burcu adınında temsil ettiği gibi krallar gibi yaşamakla da alakalıdır, yani bugün yeme – içme, keyif yapma modu ön planda olacak. Kendimizle ilgilenmek, saç bakımı yapmak için iyi etkiler var… Ay – uranüs etkileşimi biraz gergin etkileri de devreye sokuyor, evde otururken çatışmalara dikkat!

Venüs ile Neptün arasındaki güzel etkileşim ise sevginizi ifade etmek, dualara, niyetlere odaklanmak için iyi etkileri de beraberinde getiriyor! Gün boyunca aklınıza fikirler gelebilir, el işleri ile, takı v.b konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Yazmak, planlar yapmak ve kendinizi ifade edecek yollar bulmak için güzel bir gün… Keyif ve neşe içeren bir gündeyiz aslında, umarım evde de olsanız sizi neşelendirecek, güzel aktiviteler bulursunuz… Sevgiyle kalın…

2021 Yılı yorumları yayında Balık burcunun linkini bırakıyorum, diğerlerini de kanalımda bulabilirsiniz..

Satürn Kova burcunda yakında geçecek ve 2 yıllık bir dönemi başlatacak genel & burçlara etkilerini bu linkten okuyablirsiniz..

#astroloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir