Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

11

Şubat 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 3

Haftalık Burç Yorumları! 12 – 18 Ocak Haftası!

Haftalık Burç Yorumlarında Neler var?

Yeni haftaya merhaba! Haftaya Kova yeni ayının etkisinde başlıyoruz! Kova yeni ayı düşüncelerimizi ve hayata bakış açımızı yenilemek ve yenilenmek için güzel bir yeni ay! Genel& burçlara etkilerini burada bulabilirsiniz!

Bu hafta biraz gergin etkiler de devrede 13 Şubat Salı gününde Mars Kova burcuna geçiyor ve Plüton ile kavuşuyor, o yüzden de Salı ve Çarşamba günleri gergin günler olacak, kazalara ve sakarlıklara açık olacağız. Güç savaşlarına girmemeye, otorite figürleri ile ters düşüp tartışmamaya dikkat edin!

Cuma ve Cumartesi günlerinde de Venüs Kova burcuna geçiyor ve yine Plüton ile kavuşum yapıyor, bugünlerde de hem para hem de ilişkiler konularında sert ve ani gelişmeler olabilir. Özellikle burcu Boğa ve Terazi olanları bu kavuşumdan yüksek etkilenecek olanlar!

Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz aslında daha yumuşak etkiler devrede olacak hem merhamet içeren hem de daha duygusal günler olacak, fakat sabah saatlerindeki Ay – Neptün kavuşumu biraz akıl karışıklıklarına, hayallere dalmaya ve karar verememeye neden olabilir. Şöyle düşünün yol sisli ve ileriyi göremiyorsunuz bu yüzden de haftanın ilk gününün ilk yarısı ilerlemek için çok iyi olmayacak!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde devreye girecek Koç burcu etkisi ile üzerimizdeki ağırlık kalkacak ve şimdi neler yapmamız gerektiğini, ne yola gitmemiz gerektiğini sorgulayacağız. Bugünlerde hızlı gelişmeler olabilir, beklenen ve hatta biraz da sürprizli gelişmeler yaşanabilir… Biraz gergin etkiler devrede birinin söylediği birşey sizi kızdırabilir ve savunmaya geçebilirsiniz… Çarşamba günü sevgililer günü, bugünde gün boyunca Koç burcu etkisi devam ederken akşam saatlerinde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile daha çok keyfe, yeme – içmeye vakit ayıracağız. Ne de olsa bugün sevgililer günü tam da moduna uygun etkiler var! Yine de sert etkilerin de devrede olduğunu hatırlayıp dikkat etmekte fayda var!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi ile daha çok maddi konular ve keyif konuları ön planda olacak. Perşembe gününde Ay – Jüpiter kavuşumu etkisi ile kendimizi hem iyi hissedeceğiz hem de güzel, şanslı gelişmelere açık olacağız… Para harcamaya ve hatta seyahat halinde olmaya açık günler. Cuma gününde yine Boğa burcu etkisi ile borsa, finans, yatırımlar konuları ön planda olurken sürprizli gelişmeler de olabilir. Yeme – içme ve keyif modu da yüksek olacak bugünlerde… Cuma gününde Venüs’ün burç değiştirmeye hazırlanması hem ilişkiler hem de parasal konularda gergin etkiler getirebilir!

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile daha neşeli, dışa dönük ve iletişim ihtiyacında olacağız… Arkadaş görüşmeleri, eğitim, workshop gibi aktivitelere katılmak için iyi günler olacak. İletişimi ve konuşması bol bir haftasonu olacak…

Şubat Ayı Burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz….

Güzel bir hafta olmasını dilerim…. Yorumları önce yükseleninize sonra burcunuza göre okuyunuz!

Haftalık Burç Yorumları;

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Balık burcu etkisi ile biraz daha yavaş ve içe dönük başlıyoruz, kendinizi ve hayatınızı sorgular modda olabilirsiniz. Hayata ve sisteme inanmadığınız, kendinizi akışa bırakamadığınız konular ön planda olurken size birşeyleri fark ettirmek için bazı şeyler yaşanabilir ve canınız yanabilir ama bu olanlarda bir mesaj olacak iyi anlayın… Şifa için iyi günler olurken enerjiniz biraz düşük olabilir bugünlerde… Akşamüzeri saatlerinde Ay’ın burcunuza geçişi ile iyi etkiler devrede olurken Mars – Plüton kavuşumu dolayısı ile bu 2 günlük süreçte gergin olabilirsiniz…

Salı gününde Ayın burcunuzda ilerlemeye devam edecek, yeni ayın da etkisi ile şimdi neler yapmalıyım diye isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanacaksınız. Çarşamba gününde de bu etki ile daha aktif olurken yeni adımlar atmak ve bazı görüşmeler yapmak için iyi günler.. Kendiniz ile ilgili bazı kararlar vermeniz de mümkün, eskileri gözden geçirdiniz ve şimdi hayatınız – gittiğiniz yön ile ilgili kararlar vermeniz için iyi etkiler var!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve aklınızda parasal konular, borsa ve yatırım konuları da olacak. Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olurken bir yandan şanslı gelişmelere açık olacağız, güzel ve keyifli etkiler de devrede olacak! Haftanın en iyi ve şanslı günü Perşembe diyebiliriz. Cuma gününde de Boğa etkisi ile yatırımlar ve parasal konular aktif olurken sürprizli bazı gelişmeler de olabilir! Bugün özellikle akşama doğru saatlerde gergin etkiler devrede olacak dikkat edin!

Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile iletişim daha ön planda olacak, kısa bir seyahat yapabilirsiniz, arkadaş görüşmeleri veya kardeş – kuzenlerle aktiviteler yapmak, buluşmak içinde iyi günler olacak! Güzel bir hafta olsun! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Balık burcu etkisi ile biraz yavaş başlıyoruz, hayalleriniz ve gitmek istediğiniz yolla ilgili fikirler aklınızda olurken eğer birşeylerin neden olmadığını merak ederseniz sizi engelleyen inançlarınızı fark edebilirsiniz. Haftanın ilk gününde duygusal olarak kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz yine akıl karışıkları da mümkün olabilir bugünlerde… Sosyal çevreniz ve görüşmeler – buluşmalar açısından ise güzel bir gün olacak…

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile sizin bilinçaltı konularınızı ve bazı korkularınızı anlattığından rüyalarınıza dikkat edin, yine biraz daha içe çekilin. Yalnız kalmak, meditasyon ve bazı çalışmalar yapmak size iyi gelebilir… Bugünlerde beklemediğiniz yerlerden ve kişilerden haberler gelebilir… Durumları koruyup yavaş ilerlemeniz gereken günler özellikle yükseleni Boğa olanlar için! Sert ve gergin etkilerde devrede özellikle haftanın ilk 3 gününde!

Perşembe gününde Ay burcunuza geçecek ve bu etki ile hem kendinizi iyi hissedeceksiniz hem de sizin için sürprizli ve güzel gelişmeler olabilecek. İyi ve şanslı gelişmelere açık 2 günlük süreç olurken Ay – Jüpiter kavuşumunun aktif olacağından ne dilediğinize dikkat edin gerçek olabilir… Sadece Cuma ve Cumartesi günlerinde Venüs burç değiştireceği ve Plüton ile kavuşum yapacağından biraz gergin etkiler devrede tartışmalara dikkat edin.

Haftasonunda İkizler burcu etkisi ile iletişim yoğun olurken parasal konular ön planda, para harcama odaklı bir gün olabilir! Arkadaş görüşmeleri, buluşmaları için güzel bir haftasonu olacak! Güzel bir hafta olsun. Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Balık burcu etkisi ile biraz daha yavaş başlıyoruz, kararsız ve hayatta ne yöne gittiğiniz ve gitmek istediğiniz ile ilgili konular aklınızda olurken biraz iç sıkıntısı ve ümitsiz hissetmek mümkün olabilir durumları zorlamayın. Bugünler kariyer, hayatta görünür olma ve ilişkiler konularında bazı farkındalıklar ve sonuçlar getirebilir. Durumları zorlamamak önemli olacak, akışta kalmak iyi gelecektir…

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile hareketleniyoruz, sizin içinde sosyal çevrenizdeki aktivitelere katılabileceğiniz, sosyalleşebileceğiniz günler olacak. Birilerinden fikir almak veya kendinize – işlerinize odaklanmak için iyi günler olurken yeniye adım atmak, niyet etmek veya bazı görüşmeler yapmak için iyi 2 günlük süreç olacak! Biraz daha ben ne istiyorum demek, hayallerinize ve planlarınıza odaklanıp içsel planlar yapmak için iyi günler. Adım atmak ve girişimler yapmak isteyebilirsiniz bu hafta sadece Salı, Çarşamba ve Cuma günleri biraz gergin dikkat edin!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile biraz daha temponuz yavaşlayacak, keyif, yeme – içme modu aktif olurken aklınız ve zihniniz ise yoğun olacak… Bugün oldukça güzel bir etki olan Ay – Jüpiter kavuşumu sizi hem iyi duygulara sokabilir hem de beklenmedik güzel – şanslı gelişmeler olabilir… Cuma gününde de Boğa burcu etkisi ile yeme – içme, sosyalleşme etkisi aktif olacak sadece dikkat etmek gereken yenice burç değiştiren Venüs ile Plüton kavuşumu ilişkiler ve para konularında gerginlikler getirebilir!

Haftasonunda Ay’ın burcunuza geçmesi size iyi gelecek, enerjiniz yükselecek ve hareketleneceksiniz… Görüşmeler, bakım ve kendinize vakit ayırmak için iyi bir haftasonu olacak! Güzel bir hafta dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile biraz daha içe dönük olacağız… Bir seyahat konusu da gündemde olabilecekken bir yandan da sizi ilerlemekten alıkoyan inançları, durumları fark edebilirsiniz… Bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak ve su kenarında olmak size iyi gelebilir bugünlerde, şifa çalışmaları içinde harika bir etki içeriyor! Kafa karışıklıklarına ve duygusal kararlar vermeye açığız o yüzden bugün tepkilerinize dikkat edin!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile daha kendimize odaklanacağız, siz ise hayatınızda ne yöne gittiğiniz ve gitmek istediğinizi sorgularken yeni adımlar atma etkisi ön planda bir hafta olacak! Hareket halinde olmak ve girişimler yapmak mümkün bu günlerde, yine Kova yeni ayı etkisi ile birebir görüşmeler, birilerinden destek almak içinde iyi etkiler devrede! Salı ve Çarşamba günlerinde ise biraz gergin etkiler devrede dikkat edin!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve bu etki ile sizin için arkadaş buluşmaları, sosyalleşme ve keyif yapma modu yüksek olacak. Yine bugün Boğa burcunda Ay – Jüpiter kavuşumu yaşanacak ki bu etki iyi niyetler, dilekler, şanslı gelişmeleri getirebilir. Finans, borsa ve yatırımlarla ilgili konularda ön planda olacak!

Haftasonunda İkizler burcu etkisi aktif olurken bazı önemli haberler gündeme gelebilir ve yine iletişim, konuşmalar da yoğun olabilir… Biraz dinlenmek ve yalnız kalmakta iyi gelebilir! Güzel bir hafta olmasını dilerim. Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Balık burcu etkisi ile daha yavaş ve sakin enerjiler devrede başlıyoruz, aklınızda parasal konular olabilir ve eğer odaklanırsanız sizi ilerlemekten alıkoyan şeyleri fark edebilirsiniz… Yine ortak para, finans, bankalar ve miraslarla ilgili konularda çözülmeyen şeyler varsa özellikle eski konular bir anda çözülmesi ve sonuç alma etkisi yüksek! Biraz akıl karışıtıcı ve aldanmaya açık etkilerde var, dolandırıcılara ve bazı şeyleri doğru anlamamaya açıksınız dikkat edin.

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile üzerinizdeki ağırlık kalkacak, daha aktif olacağınız bugünlerde kısa bir seyahat, uzaktan gelecek haberler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Koç etkisi ile daha kendinize ve isteklerinize odaklanabilirsiniz ve biraz hareketli günler olabilir. Yine bir hukuksal konu veya uzaklardaki kişilerden bazı haberler veya seyahat planları gündemde olabilir! Sadece Salı – Çarşamba günü biraz gergin etkiler var dikkat etmeniz iyi olabilir!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacak. Bu güzel konumlama ile hem kariyer hem de hayatınızda sizin için önemli olan bir konu ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. Güzel bir haber almak veya adım atmak mümkün bu dönemde! Cuma gününde ise biraz gergin etkiler devrede olurken sizin için aktivitelere katılmak, görünür olmak ve keyif yapmak için iyi etkiler devrede olacak. İş ile bağlantılı birileri ile de görüşebilir ve hatta bazı önemli haberler alabilirsiniz!

Haftasonunda İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken sosyalleşmek ve grup aktiviteleri için iyi günler olacak! Güzel bir hafta olsun… Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Balık burcu etkisi ile ikili ilişkiler, birebir iş yaptığınız kişiler veya eşiniz, sevgiliniz ile ilgili konular devrede olarak başlıyorsunuz. Birisi ile ilişkiniz veya iş birliğiniz bitebilir ve bazı görünmeyen yüzleri görünür olabilir dikkat edin! Aldanmaya ve dengelerin bozulmasına açık günlerdesiniz, yavaş hareket edin ve işleri zorlamayın!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile daha çok finans, yatırımlar ve para konuları aklınızda ve gündeminizde olurken bazı hızlı gelişmeler yaşanabilir! Parasal konularda ve yatırımlarla ilgili konularda beklenmedik yerlerden bazı haberler gelebilir veya adım atma, yeni birşeye başlamakta aklınızda olabilir! Çarşamba gününde de bu etkiler devam edecek ve hızlı geçen 2 günlük süreç olacak! Sadece Salı ve Çarşamba günlerinde gergin etkiler var dikkat edin!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve daha çok keyif, yeme – içme modu aktif olacak… Yine bugün Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacağından, güzel gelişmeler olabilir, uzaklardan bir haber gelebili veya bir seyahat planı yapılabilir. Başvuru yapmak için iyi günler (pasaport, eğitim vs)

Haftasonunda İkizler burcu etkisi devreye giriyor ve bu etki ile iletişim ön planda olurken, yine arkadaş buluşmaları veya iş anlamında size destek olabilecek kişilerle görüşmek mümkün! Güzel ve verimli bir hafta olması dileği ile… Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz, biraz düşük enerjiler devrede, bu etki sağlık ile ilgili bir konuyu, bir gelişmeyi gündeme getirebilir. Yine iş alanında bazı gelişmeler, bir projeye başlama veya karar verilmesi gereken bazı konular da gündemde olabilir! Duygusal olarak ise bazı zorlu etkiler devrede olabilir… Biraz kararsızlık ve ikilemler içerecek bir gün ani kararlar almayın!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişiler ve görüşmeler aktif olacak. Odağınız daha çok başka kişiler ve onların söylediği – yaptığında olacak… Hızlı gelişmeler ve etkiler içeren 2 günlük süreç olacak, birilerinden destek almak, görüşmeler yapmak ve bunların sonucunda yeni birşeye başlamaya karar vermek mümkün! Eşiniz veya iş yerinde birebir çalıştığınız bir kişi ile ilgili bir durum aktif olabilir.. Sadece Salı ve Çarşamba günlerinde biraz gergin etkiler var ters düşmemeye dikkat edin!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve yaşanacak Ay – Jüpiter kavuşumu ile dilekler, niyetler için güzel bir gün olacak. Ne dilediğinize dikkat edin, gerçek olabilir. Bugünlerde keyif, yeme – içme modu da yüksek olacak… Sizin aklınızda parasal konular ve bazı yatırımlar olabilecek… Cuma günü burç değiştirmeye hazırlanan Venüs yüzünden biraz gergin olabilir, yine Cumartesi gününde de Venüs – Plüton kavuşumu yüzünden büyük dönüşüm etkisi devrede olduğundan birisi ile ters düşmemeye ve tartışmamaya dikkat edin!

Haftasonunda da İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda olacak, sizin için kısa bir seyahat konusu ön planda olabilir, arkadaşlarınız ile bulunduğunuz yerden biraz uzaklaşmak isteyebilirsiniz! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz, çocuklarınız, aşk konuları ve sevdikleriniz ile ilgili bazı konular gündeme gelecek ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilecek! Bu etki ile hem aşk hem de iş konularında bazı gelişmeler yaşamanız veya adımlar atmanız gerekebilecek. Yine bu bir projeye başlamakta olabilir… Aklınızda yeni işler projelerde olabilecek bugün ama karar vermek için çok iyi etkiler yok!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile üzerimizdeki ağırlık kalkacak ve daha hareketli olacağız. Biraz daha kendimize ve işlerimize odaklanırken sizin için çalışma, üretme, alışveriş ve birşeyleri halletme modu da yüksek olacak! Bu 2 günlük süreçte hızlı gelişmeler olabilir ve hareket halinde olmanız gerekebilir… Yine sağlığınıza dikkat etmek gereken günler kendinizi ve işleri çok zorlamayın!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve Ay – Jüpiter kavuşumu güne iyi enerjiler saçacak. Dileklere ve niyetlere dikkat edin gerçek olabilir… İkili ilişkiler, birebir görüşmeler veya eşiniz – sevgiliniz ile vakit geçirmek, keyif yapmak için iyi günler olacak.

Cuma ve Cumartesi günün de Venüs – Plüton kavuşumu ile biraz gergin etkiler devrede olacak dikkat edin! Yine de sosyalleşmek, yeme – içme ve keyif konuları için iyi günler… Haftasonunda, İkizler burcu etkisi ile iletişim aktif olurken eski arkadaşlarla buluşmak veya haberleşmek için iyi günler. Güzel bir hafta olmasını dilerim… Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki ile eviniz, aileniz ile ilgili konular ön planda oluyor. Bu etki bir alım – satım – taşınma konusunu gündeme getirebilir. Yine aileniz ve aile büyükleri ile ilgili bazı konularla ilgilenmeniz gerekebilir… Şifa çalışmaları içinde için iyi etkiler olan günlerdeyiz özellikle aile ve atalar şifası için! Duygusal olarak ise biraz zorlu etkiler devrede, sakin olun ve akışta kalın, aldanmaya da açık etkiler var dikkat edin!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile üzerinizdeki ağırlık kalkacak, daha hareket halinde olacaksınız ve aşk, çocuklar, hobiler & eğlence konuları aktif olacak… Kendinize, gezmeye ve bazı aklınızdaki projelere vakit ayırabileceğiniz günler olurken çocuğu olanlar için onlarla ilgili konulara ve işlere vakit ayırmak gerekebilir! Yine bu geçiş aşk, projeler ve bazı işleri – kişileri gündeme getirebilir. Hızlı ilerleyeceğim derken bazı şeyleri gözden kaçırabilirsiniz! Salı gününde biraz gergin etkiler var Mars – plüton kavuşumu dönüşüm, farkındalık ve önemli kararlar etkisini devreye getiriyor!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve biraz daha sağlık konuları, çalışma, üretme, evin işlerinle ilgilenme ve evde keyif yapma konuları ön planda olacak! Yine bugün Ay – Jüpiter kavuşumu aktif olacağından güzelliklere, yardımlaşmaya, dileklere vakit ayırmak için güzel bir gün olacak.

Haftasonunda devreye girecek İkizler burcu etkisi ile ise ikili ilişkiler, birebir yapılan işler ve eşiniz, sevgiliniz ile ilgili konular aktif olacak… Sevdiğiniz kişi ile biryerlere kaçmak isteyebilirsiniz! Güzel bir hafta olmasını dilerim.Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… Haftalık Burç Yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişim yoğun, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilgili bazı konular gündemde olacak. Yine bir işle ilgili görüşme, haberleşme ve imza atma gerekliliği olabilir. Bir seyahat konusu veya kardeşleriniz – akrabalarınız ile ilgili bazı konular ve gelişmeler de söz konusu olabilir! Duygusal olarak baskılanmış hissedebileceğiniz günler olacak durumları zorlamayın, inatlaşmayın ve akışta kalın!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile daha aktif ve hareketli oluyoruz. Aileniz ve sevdikleriniz ile ilgili konular ön planda olurken onlarla görüşmeniz veya eviniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir! Bugünler daha hareketli ve aktif etkiler içerecek, işlerinizi yapmak için koşturmanız ve bazı hızlı gelişmeler olması mümkün! Yine çocuklarla ilgili konular ve onlara zaman ayırmakta isteyebilirsiniz… Salı gününde Mars – Plüton kavuşumu ile sert etkiler devrede olacak dikkatli olun!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve güzel de bir kavuşum olacak gökyüzünde. Ay ile iyicil gezegenimiz Jüpiter kavuşacak ve bu kavuşum şans, dilek ve iyilik kapılarını açacak! Boğa etkisi sizin için aşk, çocuklarla ilgili konular, hobiler, eğlence ve bazı aktivitelere – workshoplara katılmak için iyi etkiler getirecek! Haftasonunda ise İkizler burcu etkisi ile iletişim ön planda ama eviniz ve düzeni ile ilgili konularda ön planda olacak! Güzel bir hafta olsun! Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık Burç Yorumları

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Balık burcu etkisi ile başlıyoruz ve aklınızda parasal konular oluyor. Yine bir alım – satım konusu da gündemde olabilir. Bir işin veya para kazandığınız bir proje ile ilgili girişimlerde ön planda olabilir! Bugünlerde duygusal olarak biraz baskılanmış hissedebilirsiniz bazı akıl karışıkları da olabilir, durumları zorlamayın ve akışta kalın!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile üzerinizdeki ağırlık kalkacak, daha hareket halinde olabileceksiniz… İletişim, haberleşme, seyahatler konuları ön planda olacak… Hareketli ve hızlı etkiler devrede önemli bazı gelişmeler olabilir, sonuç alabilirsiniz… Kardeşlerle ilgili bazı konular, kısa bir seyahat ve bazı önemli görüşmeler, iş birlikleri olabilir bugünlerde… Salı gününde de bu etki devam ederken burcunuzdaki Mars – Plüton kavuşumu sert etkiler getiriyor, bu hem büyük bir karar ve dönüşüm etkisi getirebilir hem de bazı sakarlıkları gündeme getirebilir!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve eviniz, ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Bugün Ay – Jüpiter kavuşumu olduğundan güzellikler içeren bir gün olacak, dileklerinize, niyetlerinize odaklanın! Cuma gününde de Boğa etkisi ile borsa, finans, yatırımlar ve keyif konuları ön planda iken burç değiştirmeye hazırlanan Venüs dolayısı ile biraz gergin etkiler devrede olacak dikkat edin!

Haftasonunda İkizler burcu etkisi ile iletişim, konuşmalar, görüşmeler ön planda! Ailenizle güzel vakit geçirebileceğiniz ve bir sofra etrafında toplanıp keyif yapabileceğiniz günler olacak… Güzel bir hafta olsun… Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, keyfiniz yerinde olacak ve enerjiniz yükselecek. Bugünlerde hayatınız ile ilgili kararlar vermek, bazı eski işlerinizi halletmek için iyi etkiler var, sadece Ay – Satürn kavuşumu dolayısı ile enerjiniz biraz düşük olabilir. Görünüşünüz ile ilgili konular ve bazı hayatınız ile ilgili gelişmeler ve kararlar da bugünlerde mümkün!

Pazartesi akşamüzeri saatlerinde Ayın Koç burcuna geçişi ile daha hareketli oluyoruz, sizin aklınızda ve gündeminizde ise daha çok parasal konular ve sahip olduğunuz şeyler olacak… Hızlı ve hareketli günler olurken, bazı görüşmeler ve önemli haberler de ön planda olabilir. Yeni ayın etkisini de yoğun olarak hissedeceğimizden yeni adımlar atmak ve girişimler yapmak için koşturmak mümkün! Dikkat etmek gereken ise Mars – plüton kavuşumu nedeni ile haftanın ilk 2 günü oldukça gergin olacak!

Perşembe gününde Boğa burcu etkisi devreye girecek ve Ay – Jüpiter kavuşumu niyetlerinize odaklanmak için iyi etkiler getirecek. Yine bugünler sosyalleşmek, arkadaş buluşmaları ve onlarla keyif yapmak için harika günler olacak. Şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz bugünlerde yolunuza gelen konulara ekstra dikkat edin! Haftasonunda İkizler burcu etkisi devrede olacak ve aile, eviniz ile ilgili konular ilginizi isteyecek! İletişim ve görüşmeler de ön planda! İyi haftalar.. Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #haftalık burç yorumları

2024 Yılı burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz!

#Haftalık Burç Yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir