Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

31

Mart 2024

0

YORUMLAR

Merkür Koç Gerilemesi!

Yazar , Kategori Astroloji

Merkür Koç gerilemesi

Merkür Koç Gerilemesi!

Merkür bildiğiniz üzere iletişimi, zihnimizi, ticareti anlatan gezegendir! Hızlı merkür’ü olanlar zihnini durdurmakta ve iç sesini duymakta zorlanırlar. İşte tam da bu yüzden Merkür gerilemeleri aslında yavaşlamak için bir fırsattır, yavaşlarız, iç sesimize odaklanır ve bir kontrol yaparız, doğru rotadamıyım?

Merkür 1 yılda yaklaşık 3 kere geri hareket yapar bu yüzden de en çok bilinen ve takılınan gezegendir! Aaa yine mi retro dediğinizi duyar gibiyim ama gerekli… Sürekli koşamazsınız değil mi? Arada bir durup dinlenmek lazım! Merkür gerilemesinin etkilerini detaylıca anlatmıştım burada bulabilirsiniz!

Merkür Koç gerilemesi dönemlerine bakarasak; Merkür 1 Nisan’da durağan halde olacak, 2 Nisan’da Koç burcunda geri harekete başlayacak ve 26 Nisan’da tekrar düz hareketine dönecek! Bu dönemde Merkür geri giderken 12 Nisan’da Güneş’in kalbinde olacak, yani dilekler için iyi olacak, (beni instagramda takip ederseniz bu önemli günlerin hatırlatmalarını yapıyor olacağım). 16-17 Nisan günlerine ise dikkat etmek gerekecek çünkü yaralı şifacı Kiron ile kavuşacak ve bugünlerde söylenen bir söz, yapılan bir hareket sizin alt yapıdaki yaralı alanınıza parmak basıp canınızı acıtabilecek. Bunun asıl anlamı ve amacı ise burada bir yaran var gör ve iyileştir demek olacak! (Düze döndükten sonra bu kavuşumu tekrar 6-7 Mayısta yapacak)

Merkür Koç gerilemesi herkesin dönüp içine, özüne bakması için iyi olacak, ego dediğimiz savunma mekanizmamız acaba alt yapıda hangi yaraları saklıyor? Bu dönemde danışmanlık alarak yaralı ve şifa gerektiren alanları konuşabiliriz, astroloji haritaları bu hayata neler getirdiğinizi ve neyi çözmeye çalıştığınızı çok güzel anlatır! Merkür retrosu tutulmalar ile birleştiğinden Nisan ayı zaten bu konuları çok fazla tetikleyecek; Nisan ayı burç yorumlarını buradan okuyabilirsiniz! #Merkür Koç Gerilemesi

Merkür gerilemesinin burçlara mesajları:

Koç: dön kendine bak, herşeyi karşı taraf yapmıyor senden yansıyor, bunu görmeye hazır mısın?

Boğa: Bilinçaltında kendini görmediğin noktalara bak yoksa bunlar sağlık sorunları olarak çıkabilir!

İkizler: Hayallerin neydi? Neden unuttun? Hayallerin üzerine durup düşünür müsün?

Yengeç: Hayatta hangi yöne gidiyorsun? Neden gidiyorsun? Hangi yöne gitmek istiyorsun?

Aslan: Neye inanıyorsun, neden inanıyorsun? Neleri öğrenip hayata bakış açını değiştirmek istersin?

Başak: Parasal konularda dur bir düşün, eski bazı işler ve kişilerle kapanış yap!

Terazi: İkili ilişkileri bir türlü oturtamayan Teraziler, hep vericilik ve karşıya odak olmaz, ben demeyi ve alanını korumayı öğren!

Akrep: İş, çalışma ve üretme konularına bak, istediğin işi mi yapıyorsun? Alternatifler neler olabilir?

Yay: Ey aşk nerdesin? Yaratıcılık alanına iyi bak, neyi yapmaktan hoşlanırsın? Hobin neler? Bu dünyaya hangi yaratcılık – sanat alanı ile neşe saçabilirsin?

Oğlak: Köklenmek! Nereye kökleniyorsun, dünyayla uyumlu olmak için neleri görmen lazım? Aile senin için ne demek? Çok sorumluluk alıyor olabilir misin?

Kova: Çok bildiğini sanıyorsun ama kör noktan var, kendini açsan neleri öğrenirsin? Öğrendiklerini hayatına uyguluyor musun?

Balık: Maddi kaynaklar sana ne sağlıyor? Başka hangi kaynaklar olabilir? Maddiyat ile maneviyat dengesini nasıl kurarım?

#Merkür Koç Gerilemesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir