Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

1

Mart 2018

0

YORUMLAR

Mart ayında bizi neler bekliyor?

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Mart ayında neler olacak?

Mart ayına hepimiz biraz aklımız karışık başlıyoruz, Balık burcundaki gezegen yoğunluğu bizi hem evrensel bilgiye ve sevgiye açıyor olacak hem de biraz akılları karıştıracak. Venüs, Merkür, Güneş ve pek yakınındaki Merkür Neptün bizi hatalara açık yapacak. Ama bu durumun en güzel yanı hayallerimiz güçlenecek, direnmeyip akışta kalanlar için güzel fırsatlar gelecek ve yaratıcılığımız son derece yüksek olacak. Özellikle yaratıcı işler yapanlar, moda, tasarım, yazarlık gibi işlerle uğraşanlar için son derece harika bir dönem olacak.

Bu ay için yapacağım en önemli öneri, kafanızda birilerini ya da bir şeyleri hayal edip, tam olarak öyle olmasını bekleyip hayal kırıklığına uğramayın. Veya size kendini acındıranlara acımadan önce bir düşünün ve hemen her şeye atlamayın olacak.

Ayın ilk günlerinde Başak burcunda yaşayacağımız dolunay bize maddi dünyamız ile manevi dünyamız arasında bir bağ kurmamızı önerecek. Eğer çok hayallere ve duygulara kapılırsanız mantığınızı, eğer mantık ile bir yere gidemiyorsanız da iç sesinizi dinlemenizi söyleyecek.

Ayın önemli olaylarından birisi ise, şans, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in geri harekete başlaması olacak. Bu geri hareket 8 Martta başlayacak ve 10 Temmuza kadar devam edecek. Bu dönem şans gezegeni doğum haritalarında geri harekette olanlar için bir fırsat dönemi olacakken düz harekette olanlar için ilerlemekte zorlanmak ya da bekledikleri destekleri alamamak söz konusu olabilir. Ama bu durumun bir avantajı da kaçmış olan fırsatların gündeme gelmesi olacak, eğer önceden görüştüğünüz bir iş varsa bu dönemde ilerleme kaydedebilirsiniz yine önceden gelen ve kabul etmediğiniz bir teklif tekrar size gelebilir.

Ayın ilerleyen zamanlarında Koç burcuna doğru odak kayıyor olacak, önce 6 Martta Merkür, sonra ise 7 Martta Venüs Koç burcuna geçecek hayatımız son derece hareketlenmeye başlayacak.

17 Martta Balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve bu yeni ay bizim biraz daha hassas tarafımızı gündeme getirecek, kırılganlıklarımız, hassaslıklarımız ve  bunun yanında şefkatli ve merhametli tarafımız ortaya çıkacak. Yeni ay başlangıçlar için iyi zamanlardır ama bu yeni ay biraz daha dikkat etmemiz gereken etkilerde içerecek.

18 Martta Mars Oğlak burcuna geçecek ve biz kalıcı işler yapmak için adımlar atacağız. Bu dönemdeki girişimlerimizin uzun vadeli sonuçları olabilir. 21 Martta Güneş’te Koç burcuna geçecek ve Koç burcunda bir gezegen yoğunluğu yaşanacak, hayatımızın her alanı hareketlenecek, daha girişken olacağız ve bir şeyleri başarmak için yola çıkacağız. Ayı, 31 Martta Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile kapatıyor olacağız. Son derece değişken ve hassas enerjiler içeren bu ay bakalım bizlere neler getirecek? Sevgi dolu, güzel bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir