Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

1

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Temmuz Ayı Burç Yorumları! KOÇ BURCU

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Bir Klasik olan Aylık Burç yorumlarına tekrar başlıyorum, ilk burcumuz Koç, yükseleninize göre de okumayı unutmayın!

KOÇ Burcu Temmuz Ayı Yorumu:

Sevgili Koçlar, bu ay sizin burç yöneticiniz olan Mars’ın geri hareket ediyor olması (eğer doğum haritanızda geri değil ise) işlerinizde biraz yavaşlamaya işaret ediyor. Aceleciliği ve iş bitiriciliği ile bilinen Koçlar için yavaşlamak biraz zor olsa gerek ama siz ilerlemek isteseniz de işler biraz yavaş gideceğinden en iyisi birşeyleri zorlamamak. Eskiden devam eden işlerinizi ilerletmekte ise sorun olmayacaktır. O yüzden bu ay biraz daha ne istiyorum, farklı neler yapabilirim sorularına cevap aramak ve hızlı temponuzu biraz yavaşlatıp hayatın keyfine varmak mantıklı olabilir.

Bu ayın sizin için en hızlı ve önemli günleri 5-7 Temmuz arası olacak bugünlerde kendinize vakit ayırmanız ve sizin için kişisel olarak önemli olan konuların gündeme gelmesi muhtemel. 9, 20-21 Temmuz arası ise parasal konularda gelişmeler ve haberler söz konusu olacak.

11 Temmuzda Venüs’ün Başak burcuna ve sizin iş, çalışma hanenize geçmesi işle ilgili konularda güzel gelişmeler getirebilecek size. Özellikle evinizde bazı düzenlemeler yapmanız da söz konusu olabilir.

13 Temmuzda Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma ise, sizin ev, hane ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak (yükselen Koçlar için daha geçerli bir durum). Bu dönemde ani değişimler, bitişler ve akabinde başlangıçlar yaşanabilir. Ev taşıma, bir alım – satım konusu bu dönemde gündeminize gelebilir. Uzun süredir yuva olarak kabul etttiğiniz bir yerden ayrılmak sizi duygusal olarakta biraz sarsabilir.

Aşk konuları için güzel zamanlar ise sizin için 23 Temmuz sonrasında başlıyor olacak, ama en önemli dönem açıkçası biraz daha Ağustos ayında gözüküyor o yüzden biraz daha beklemeniz söz konusu aşk konularında gelişmeler için.

27 Temmuzda Kova burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise sosyal çevrenizde bir değişime, belki bazı arkadaşlarınızın hayatınızdan çıkmasına işaret ediyor olacak. Bu dönemde bazı kayıplar ve bitişler yaşarsanız da bu bitişler aslında hayat yolunuzla uyumlu olanlardır ve sizi farklı bir yola yönlendirmek için gerçekleşiyordur. Hemen tepki vermemek ve olayları izlemek önemli olacak. Sizin için önemli olan geçmişinizden bazı kişiler bu ay tekrar karşınıza çıkabilir ve şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir