Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

6

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – KOÇ

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Enteresan etkiler içeren bir aydan merhaba! Bakalım bu ay Koçlar için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem hayalleriniz ile ilgili planlar yapmak hem de sosyal çevreniz ile ilgili yaşanacak olaylar şeklinde gelişti. Bu ay yönetici burcunuz Mars’ın Kova burcundaki geri hareketi eskiden beri hayaliniz olan ve ertelediğiniz şeyleri hatırlayın ve geleceğe yönelik planlamalar yapın der gibi tabiiki yöneticiniz geri hareketteyken harekete geçmek çok mümkün olmayacak. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararalar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür haritanızda anlaşmalar, sözleşmeler ve iş alanınızı yönettiğinden bu konularda 19 Ağustosa kadar yine dikkat etmek lazım.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu sizin karşı alanınızı yani ikili ilişkiler, evlilik ve her tür birebir yapılan işleri aydınlatıyor olacak. Eylül ayında da devam edecek bu durum size her tür anlaşmadan karlı ayrılmanızı, ilişkiler konularında güzel gelişmeleri ve evlilik kararı almanızı sağlayabilir.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin aşk alanınızda olacak o yüzden bu alanda gerçekleşecek güzel durumlar ve yeni başlangıçlar söz konusu. geri giden gezegenleri düşünürsek bu zaten tanıdığınız birisi veya eskilerden birisi olabilir. Acele karar vermeyip ilişki konuları için Ağustos sonunu beklemek daha doğru olacaktır.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin bilmediğiniz bazı konuları gündeminize getirecek gibi gözüküyor, sağlık konuları da bu dönemde dikkatinizi isteyebilir. Güzel gelişmelerin olduğu aşk dolu bir ay dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir