Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Mart 2019

0

YORUMLAR

Nisan ayı burç yorumları – Boğa

Yazar , Kategori Astroloji

Boğa burçları için Nisan ayı hazırlık ayı gibi olacak, ay sonunda sizin için işler hareketlenmeye başlayacak. Düze dönen merkür işlerinizde ilerlemeler için fırsatlar sağlayacak, özellikle parasal konular açısından daha iyi ilerleme kaydedebileceğiniz bir ay olacak. 5 Nisanda Koç burcunda yaşanacak yeni ay ile özellikle sağlığınıza önem vermeye başlayacaksınız.

Mart ayı hayatınıza dönüp bir bakma ve çıkarmak istediklerinizi çıkarmak için bir fırsat verdi, şimdi ise aldığınız kararlar yolunda tam gaz ilerleyebilirsiniz, sadece birşeylere girişirken acele etmemeye dikkat edin! İkizler burcuna geçiş yapan Mars özellikle yükselen Boğalar için parasal konularda ilerleme fırsatı verecek. Para konularında gelişme kaydetmek için girişimler yaparsanız ay sonunda ve önümüzdeki ayda meyvelerini toplayabilirsiniz.

10 Nisanda geri harekete geçecek olan Jüpiter bize kaçırılmış fırsatları tekrar getirebilecek bu etki sizin için özellikle ortak finans konularında olacak. Kaçtı sandığınız bir müşteri veya iş geri gelebilir. 19 Nisanda Terazi burcunda ikinci kez gerçekleşecek dolunay sizin iş, çalışma ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularınızı etkileyecek. İşle ilgili konuda bir proje veya bir çalışma bitimi söz konusu olabilir bu ay. Eğer sorunlu bir çalışma ortamınız varsa bunu bitirip daha iyi bir yere geçişte yapabilirsiniz.

21- 23 Nisanda yaşanacak Güneş Uranüs kavuşumu ise hepimiz için önemli farkındalıkları ve ani gelişmeleri getirebilecek. Sizi direkt etkileyen bir durum olduğundan ve burcunuzda gerçekleşeceğinden hayatınızla ilgili önemli açılımlar, ani gelişen olaylar, ani kararlar ve sürprizli durumları getirebilir. Boğalar son derece sabırlıdırlar ve ellerindeki konuları her ne olursa olsun devam ettirmek isterler, mutlu olmasalar bile ama sabırları taştığında da o ortamda 1 dk bile durmazlar. İşte uzun zamandır durumları korumak adına birşeylere sabredenlerin bu günlerde sabrı taşabilir ve gözleri birşey görmeyip herşeyi bırakabilir. Boğa burçları büyük değişim zamanındalar hayatınızda birçok değişim siz isteseniz de istemeseniz de önümüzdeki yıllarda olacak zaten, o yüzden kendinizi hazırlasanız iyi edersiniz. Sizin için önemli zamanlar bu ay sonu itibari ile başlıyor, bırakın hayatınız alt üst olsun nereden bilirsiniz altının üstünden daha iyi olmadığını? Güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir