Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

1

Haziran 2019

0

YORUMLAR

Haziran Ayı Burç Yorumları – Akrep burcu!

Yazar , Kategori Astroloji

Haziran ayına İkizler burcunda yaşayacağımız yeni ay ile başlıyoruz, 3 Haziran öğlen saatlerinde yaşanacak yeni ay yöneticisi Merkür’ün de bu alanda olacağını düşünürsek önemli bir yeni ay olacak. Bu yeni ay Akrep ve yükselen Akrep burçlarının parasal konularını etkileyecek. Özellikle ailenin parası, miraslar, bankalarla ilgili konular ve ortak yapılan işlerin parası konuları son derece aktif olacak. Bu dönemde bu konularla ilgili yeni ve güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.

4 Haziran gecesinde ise Merkür Yengeç burcuna geçiş yapacak ve zihnimiz daha duygusal bir moda geçecek. Bu hareket sizin için özellikle eğitim konularını gündeme getirecek, yine yurtdışında alınacak bir eğitim veya bir işle ilgili görüşmeler ve yazışmalarda bu dönemde yapılabilir. Ayrıca bir seyahat konusu ve planlaması de bu dönemde aktif olabilir.

12-20 Haziran arası ayın en sert günleri olmaya aday, bu günlerde Oğlak burcunda kavuşum yapan karmanın lordu Satürn ve yeraltı tanrısı Plütona, yengeç burcunda ilerlemekte olan Mars kafa tutacak, sanki maddi değerler yerine manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu hatırlama zamanı gibi bu karşıtlık. Bu karşıtlık özellikle yükselen Akrepler için, eğitimler, yurtiçinde birşey yapmak veya yurtdışına gitmek gibi konularda kararları gündeme getirecek. Yine akrabalar ile ilgili anlaşmazlıklar ve mahkemelik durumlar da bu dönemde gündemde olabilir. Bu durumlarda arada kalmak, maddiyat ile duygusallık çatışması yaşanabilir.

17 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay oldukça enteresan, sanki gökler koruyucu etkileri devreye sokuyor, bu dolunayda Yay burcunda bulunan ayın yanında bizim iyilik gezegenimiz Jüpiter olacak. Bu etki sizin haritanızın yine parasal konularını aydınlatacak, beklediğiniz bir yerden gelecek bir para bu dönemde söz konusu olabilir. Yine parasal konularda yapılan haksızlıkların bir türlü dengeyi bulması da söz konusu olabilecek bu dönemde.

28 Haziran cuma günü ayın en sürprizli günü olmaya aday, bugün yaşanacak gelişmelere özellikle dikkat! Haziran ayını Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile bitiriyoruz ki bu hareket sizin kariyer, evlilik ve toplum önünde görünür olmanız ile ilgili durumları odağınıza getirecek. Umarım güzel gelişmelerin olduğu bir ay olur sizin için sevgili Akrepler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir