Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

7

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – BOĞA

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Enteresan etkiler içeren bir aydan merhaba! Bakalım bu ay Boğalar için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem kariyer alanınızda hem de evliliğiniz ile ilgili konuları anlatan alanda gerçekleşti. Bu alanlar gergin ve değişimlere açık alanlar oldu.

Bu ay Mars’ın Kova burcundaki geri hareketi iş alanınızdaki bazı konuların ilerlemesini engelledi, yine Mars evliliğiniz ile ilgili alanı yönettiğinden eskiden bu yana gelen sorunlu alanlar açılmış olabilir bu dönemde. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür haritanızda parasal konuları anlatan alanda bu hareketi yapıyor olacak, eski parasal konular  gündeme gelebilir, yine eski borç ve alacaklar gündemde olabilir ve bu konularda ilerlemek biraz zor olabilir. Yine eviniz ve aileniz ile ilgili de eski bazı konular gündeme gelebilir.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş iki açıdan önemli birincisi sizin burç yöneticiniz olduğundan ikincisi ise bu hareket sizin iş alanınızda olduğundan. Bu dönemde iş yerinizde, sizin için çalışanlarla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yine sağlık konularında güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Eylül ayında da devam edecek bu durum size iş konularında ve hayatınızın genelinde güzel bir dönemi vaat ediyor olacak.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin ev – aile ve gayrimenkuller ile ilgili alanınızda olacak. Bu eviniz ve aileniz ile ilgili sorunlu durumlarınız varsa bunların çözülnesi anlamına gelebilir. Yine eğer alım – satım yapmak isityorsanız bu konularda da güzel ilerlemeler elde etmenizi sağlayabilir. Sadece bu tutulmanın etkisini geri hareketler yüzünden hemen değil 27 Ağustos sonrası hissetmeye başlayacağız.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin hayaller ve umutlarınıza odaklanmanız için olay bazında bazı durumlar getirebilecek, sosyal çevrenizden de bazı haberler alabileceğiniz bu dolunay döneminde hayallerinize odaklanmanız size güzel sonuçlar getirebilir. Güzel bir ay olması dileği ile

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir