Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

7

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – İkizler

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir aydan merhaba! Bakalım bu ay İkizler burcu için neler varmış?

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem yurtdışı, uzaklar ve seyahatler ile ilgili alanda hem de eğitim, inançlar ile ilgili konularda etkili oldu. Bu ay neye inandığınızı ve neden inandığınızı sorgulayabilirsiniz. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da sizin hem yurtdışı, eğitimler, inançlar konularınızı etkileyecek hem de hayalleriniz, yapmak istedikleriniz ve aşk alanınızı etkileyecek. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür burç yöneticiniz olduğundan aslında bu ay birçok konuda karar alırken dikkat etmeniz daha iyi olur. Yine bu hareket sizin iletişim, kısa seyahatler ve akrabalar alanını etkilediğinden bu alanda da yanlış anlaşmalar ve bazı sıkıntılar yaşanabilir.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin aşk ve ilişkiler alanınızda olacağından sizin için aşk dolu bir dönem başlıyor diyebiliriz, yine çocuklarınız ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Eylül ayında da devam edecek bu durum size ilişkiler anlamında güzel bir dönemi vaat ediyor olacak.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin iletişim, eğitimler, seyahatler ve kardeşler-yakın akrabalar alanınızda olacak bu konularla ilgili bazı bitişler ve takip eden başlangıçlar söz konusu olabilir.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise kariyer alanınızla ilgili önemli bazı durumları gündeminize getiriyor olacak, bazı hayalleriniz gerçekleşebileceği gibi bazı hayallerinizi yıkan durumlarda oluşabilir. Hayrınıza olan durumların gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir