Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Mart 2019

0

YORUMLAR

Nisan ayı burç yorumları – İkizler!

Yazar , Kategori Astroloji

İkizler için Nisan ayı hızlı bir ay olacak, burcunuzda Mart sonu itibari ile ilerlemeye başlayan Mars, hayatınıza bir hız ve hareket getirecek. Buna ilaveten düze dönen merkür işlerinizde ilerlemeler için fırsatlar sağlayacak, Merkür burç yöneticiniz olduğundan en çok etkilenenlerden birisi sizdiniz. 5 Nisanda Koç burcunda yaşanacak yeni ay ise özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili yeni adımlar atmanız için sizi destekleyecek. Yine arkadaş çevrenizden alınacak desteklerde bu dönemde sizin için önemli olacak.

Mart ayı hayatınızda önemli gelişmelere gebe oldu, özellikle kariyeriniz ile ilgili konular biraz krizli ve yönetmesi zor olmuş olabilir! Bu ayda kariyer ve iş konuları gündemde olacak fakat daha çok yapılandırma süreci başlayacak.

10 Nisanda geri harekete geçecek olan Jüpiter bize kaçırılmış fırsatları tekrar getirebilecek bu etki sizin için özellikle ikili ilişkiler ve ortak yapılan işler alanında olacak. Bu dönemde ilerlemek istediğiniz işlerde eğer haritanızda Jüpiteriniz doğum haritanızda düz harekette ise evrenden destek almak zor veya gecikmeli olabilir ama doğum haritasında Jüpiteri geri harekette olanlar için bu dönem ekstra destek demektir. Kaçtı sandığınız bir müşteri veya iş geri gelebilir. 19 Nisanda Terazi burcunda ikinci kez gerçekleşecek dolunay sizin aşk, hobi olarak yapılan işler ve çocuklarla ilgili konularınızı etkileyecek. Bu konularda Mart ortasında oluşan durumlar tekrar gündeme gelebilir ama bu ay çözmek daha kolay olacak. İşle ilgili konuda bir proje veya bir çalışma bitimi söz konusu olabilir bu dolunayda. Yine aşk konularında da bazı ortaya çıkışlar ve hesaplaşmalar yaşanabilir. Bu dönemde dengeyi tutturmak önemli olacak.

21- 23 Nisanda yaşanacak Güneş Uranüs kavuşumu ise hepimiz için önemli farkındalıkları ve ani gelişmeleri getirebilecek. Bu durum sizin için bilmediğiniz bir konunun aniden ortaya çıkması olabilir. Sizden saklanan bir durum veya size uzun süredir birşeyleri söylemeyip içine atan birinin patlaması olabilir. Yine eğer kendinizle ve bilinçaltınızdaki korkularla ilgili de çalışmalar yapacaksanız bu dönemi kullanabilirsiniz. Bu dönemde ani bir sağlık problemi gündeme gelip ilginizi isteyebilir özellikle kalp ve tansiyon sorunlarına dikkat! Güzel gelişmelerin olduğu bir ay olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir