Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

30

Mart 2019

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi!

Yazar , Kategori Astroloji

Günaydın! Güne #Ay #Kova burcunda başlıyoruz, iletişimin ön planda olacağı bir gündeyiz. Bu haftasonunda sanatsal aktivitelere vakit ayırabiliriz, yine etkinlikler içinde güzel etkiler var, özellikle ilgilendiğiniz bir alanda bir eğitime katılabilirsiniz. Bugün elinizdeki konulara farklı bir açıdan bakmak ve rutininiz dışında işler yapmak için iyi etkiler var. Mars Boğa burcunun son derecelerinde olacağından bazı beklenmedik gelişmeler ve ani çıkışlar yaşanabilir. Kaza ve sakarlıklar içinde dikkatli olmak gerekir. Gün içinde bilginiz olmayan birçok konuda birşey öğrenebilirsiniz özellikle katılacağınız ortamlardan, ayrıca sürprizli gelişmelere de açık etkiler var. Güzel bir haftasonu olması dileği ile… Nisan ayı burç yorumlarını yayınlamaya başladım kaçıranlar için linkler burada:

Koç burcu için tıklayınızBoğa burcu için tıklayınızİkizler burcu için tıklayınızYengeç burcu için tıklayınız – Birazdan Aslan burcu geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir